Памела Андерсон наводно у романси са Асанжом

Глумица Памела Андерсон открила је за једну шкотску телевизију да задржавање оснивача „Викиликса“ Џулијана Асанжа у Амбасади Еквадора у Лондону њихову везу чини „помало тешком“, преноси „Ројтерс“.

Забава 01.04.2017 | 12:26
Памела Андерсон наводно у романси са Асанжом
Агенција подсећа да су британски медији раније објавили видео-запис у којем звезда Чувара плаже за Асанжа каже да је „секси“.

Говорећи у емисији на шкотској телевизији, навела је да је сигурно провела више времена са Асанжом него са било којим другим човеком у последње време, али да не жели да износи детаље.

Британски медији су објавили да је Андерсонова виђена у посети Асанжу у Амбасади Еквадора у Лондону, у којој он има уточиште од 2012. године.

Асанж, наиме, на тај начин покушава да избегне да га британске власти изруче Шведској због оптужбе за силовање, која је поднета против њега 2010, што он, међутим, пориче.

Упитана да ли је у романси са Асанжом, Андерсонова је уз осмех одговорила: „Па он је затворен, што помало отежава ситуацију. Видећемо шта ће бити када га ослободе, али знате, проводим вероватно више времена са њим него са било којим другим мушкарцем, што је веома неуобичајено.“

Агенција наводи да је у посту, који је објавила на свом сајтуПамелаандерсонфоундатион.орг, за Асанжа глумица написала: „Један од мени омиљених мушкараца.“

„Џулијан је веома емпатично људско биће које дубоко брине о свету. Због свог посла је стекао моћне непријатеље у неколико држава, посебно у Америци, тиме што их је разоткрио. Он покушава да ослободи свет тако што ће га едуковати. Борба коју води је романтична и ја га због тога волим“, истиче Андерсонова у интервјуу.

Након тога се на снимку може чути глумица како говори: „Он је веома секси“, преносиТањуг.
 
РТС
фото:интернет
 

 
 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

вип-тетка

01.04.2017 10:41

Имам боље сисе од ње гарант,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ништа. Шаљи слику

01.04.2017 11:38

Хитном

Name

Весна СПЛИТ

01.04.2017 11:40

Како знас?

Name

Ре

01.04.2017 16:11

Ал си без мозга.