Алонсо је задовољан повратком Фераријеве моћи!

Двоструки носилац Ф1 титуле мисли да је Ферари одлично кренуо, али да је ипак потребно више од једне трке да би могли да се процене крајњи домети Скудерије.

Остали спортови 03.04.2017 | 11:15
Алонсо је задовољан повратком Фераријеве моћи!
Бивши возач тима из Маранела, а садашњи невољник посусталог Мекларена, Фернандо Алонсо каже да је задовољан првим Фераријевим наступом и победом Себастијана Фетелау Мелбурну. По његовим речима, 18 месеци суше за Скудерију је сувише дуг период да се он не би искрено радовао успех своје бивше екипе.

“Задовољан сам зато што коначно гледам свој стари тим у конкурентној улози. Мислим да су на истој трци и прошле сезоне могли да направе добар посао, али да нису морали да обаве ту додатну посету боксу због које је победио Нико Розберг”, рекао је Фернандо Алонсо, али није коментарисао свој статус у Мекларену у светлу најновијих вести у којима стоји да би Шпанац могао у сред сезоне да напусти тим из Вокинга.

“Ништа, мислим да не треба да претерујемо, али и да се залећемо са изјавама и оценама. Требало би да сачекамо да се извезе пар трка па да видимо како ће ићи Ферари. Они су и прошле године лепо ишли у Мелбурну”, закључио је Фернандо Алонсо.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар