ЕП до 17 - квалификације: БиХ стартовала ремијем у Етно-селу ''Станишићи''!

Кадетска репрезентација Босне и Херцеговине ремизирала је против Словеније (0:0) на старту елитног круга квалификација за Европско првенство у Етно-селу Станишићи код Бијељине.  Селектор "У-17" репрезентације Босне и Херцеговине Сакиб Малкочевић није био задовољан игром "змајића" у ремију са Словенијом (0:0) на старту елитног ранга квалификација за пласман на Европско првенство.

Фудбал 23.03.2017 | 19:40
ЕП до 17 - квалификације: БиХ стартовала ремијем у Етно-селу ''Станишићи''!
Изабраници Сакиба Малкочевића одиграли су неријешено против "змајчека" иако су обје екипе имале своје шансе да освоје сва три бода у Бијељини.

Најбољу прилику за госте имао је Адам Јакупович у 22. минуту, али је његов ударац из једанаестерца одбранио голман "змајића" Јасмин Кршић.

БиХ је најближе поготку била 11. минута касније када је Јусуф Газибеговић погодио стативу.

У другом сусрету наше групе Енглеска је побиједила Чешку резултатом 5:3.

Босна и Херцеговина: Јасмин Кршић, Добрица Тегелтија, Дино Самуел Курбеговић, Ријад Садику, Јусуф Газибеговић, Стефан Сантрач, Ђани Салчин, Милан Шикањић (63. Елвис Механовић), Армин Имамовић, Домагој Марушић, Милан Савић (54. Елдин Омеровић). Селектор: Сакиб Малкочевић.

Селектор "У-17" репрезентације Босне и Херцеговине Сакиб Малкочевић није био задовољан игром "змајића" у ремију са Словенијом (0:0) на старту елитног ранга квалификација за пласман на Европско првенство.

"Врло тешка утакмица у коју смо лоше ушли. Словенци су наметнули свој ритам. Били су брзи и окретни. Нама много тога није полазило за руком. Направили смо доста грешака и тактичких и техничких. Срећа па је голман Јасмин Кршић одбранио пенал. Друго полувријеме смо играли нешто боље, створили неколико прилика. На крају морамо бити задовољни неријешеним резултатом. Оправдано смо се прибојавали Словеније. Немамо пуно времена и окрећемо се сљедећој утакмици", рекао је селектор "змајића".

Најавио је Малкочевић и наредни меч против Чешке, која је у Бијељини поражена од Енглеза (5:3).

"Неки играчи су се потрошили, а неки нису испунили очекивања, те можемо очекивати и промјене против Чешке. Тај ће меч много тога одлучити, а нама одговара само побједа. Имамо још шанси за једно од прва два мјеста и борићемо се до краја"

Утакмица Босна и Херцеговина-Чешка биће одиграна суботу од 15.45 сати у Етно-селу Станишићи.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар