У Бијељини почиње борба за Еуро

Турнир групе 7 посљедњег круга квалификација за Европско првенство за кадете на којем ће учествовати БиХ, Чешка Република, Енглеска и Словенија, одржава се од данас до 28. марта у Бијељини.

Босна и Херцеговина 23.03.2017 | 13:10
У Бијељини почиње борба за Еуро
Млади фудбалери БиХ које предводи Сакиб Малкочевић први сусрет одиграће данас против Словеније у Етно село Станишићи, а свјестан значаја ове утакмице је и селектор БиХ који није скривао оптимизам.

"Нажалост, нисмо могли проћи без проблема јер нам се повриједио Марко Бркић, али без обзира на све вјерујем да ћемо на прави начин отворити овај турнир. Први меч је изузетно важан и може одредии даљи ток квалификација. Против Словеније сигурно неће бити лако, али ми се надамо најбољем", изјавио је уочи утакмице селектор Сакиб Малкочевић.

Осим БиХ и Словеније, на турниру у Бијељини још ће учествовати селекције Енглеске и Чешке Републике.

Малкочевић наглашава да Босна и Херцеговина има довољно времена да се квалитетно припреми и покуша поновити успјех претходне генерације.



"То ће сигурно бити веома тешко, али мислим да своју шансу за пласман даље требамо тражити против Словеније и Чешке Републике", подвукао је Малкочевић.

Утакмице ће бити одигране на Градском Стадиону у Бијељини и теренима у Етно селу Станишићи.

Утакмица између Босне и Херцеговине и Словеније на програму је данас у 15:45 сати.

(БН телевизија)

Коментари / 0

Оставите коментар