Том Круз се жени 26 година млађом глумицом?!

Откако се развео од Кејти Холмс 2012, Том Круз није имао ниједну озбиљну љубавну везу, али изгледа да је поново заљубљен.

Забава 23.03.2017 | 12:26
Том Круз се жени 26 година млађом глумицом?!
Славни глумац и најпознатији сајентолог (54) наводно је бацио око на своју колегиницу из филма "Немогућа мисија 6", Ванесу Кирби (28).

Круз је наводно решен да Ванесу учини својом четвртом женом, пошто је одлучио да се скраси и тако испуни жељу својој мајци Мери Ли Фајфер, која је преминула у фебруару у 80 години.

Глумац је Ванесу приметио у серији "Тхе Цроwн", и одмах је одлучио да је ангажује за нови наставак "Немогуће мисије", који следеће године стиже у биоскопе.

- Када су се срели на сету, одмах се видело да између њих постоји хемија, а она је без много размишљања добила улогу. Круз ју је одушевио својим шармом и енергијом - каже извор.

Ванеса је рођена у Вимблдону у Енглеској. Убрзо након што је завршила факултет почела је да добија улоге у позоришту и на филму. Играла је у остварењу "Јупитер Асцендинг" са Милом Кунис и Чанингом Тејтумом.

Све Томове бивше супруге биле су глумице. Најпре је био у браку са Мими Роџерс, па са Никол Кидман, а потом и са Кејти Холмс. Шушкало се да је за сваки развод крива сајентолошка црква.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар