Србија фактор мира на Балкану

Председник Владе Србије Александар Вучић и посланик Европског парламента Кнут Флекенштајн размотрили су ситуацију у региону, истичући улогу Србије као фактора мира и стабилности на Западном Балкану.

Србија 21.03.2017 | 14:12
Србија фактор мира на Балкану
Вучић је Флекенштајну, иначе потпредседнику Прогресивне алијансе социјалиста и демократа у Европском парламенту, захвалио на подршци те политичке групе европском путу Србије, наводи се у саопштењу Владине Канцеларије за сарадњу са медијима.

Вучић је Флекенштајну, који је и председник Управног одбора "Удружења самарићанских радника" у Немачкој, захвалио на сарадњи стручњака и волонтера те немачке хуманитарне организације са надлежнима у Србији, у пружању помоћи мигрантима на територији наше земље.

Он је нагласио да је "Удружење самарићанских радника" изградњом избегличких центара у Димитровграду и Суботици, али и сваком другом врстом директне помоћи мигрантима, непосредно помогло и српским властима.

Флекенштајн је похвалио одговорност и организованост са којом је Србија приступила мигрантској кризи, наводи се у саопштењу.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Антички Српски Грб

21.03.2017 13:21

Антички Српски Грб састоји се од Вепра са великим кљовама те стрелом која кроз вилицу и мозак истог пропада. То говори довољно о нашем менталитету ХАХАХХАХАХАХ.... Мир до бољег... хаххахахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

труе

21.03.2017 14:01

Узели Косово,истерали Србе из Хрватске, преносе надлежности Републике Српске на Бих, е моја Србијо и то је фактор мира,е моји Срби када ћемо доћи памети.Када је постојала српска држава Хаг,Брисел су биле ливаде.

ОДГОВОРИТЕ