Мото ГП: Маркез је сам себи највећи ривал!

Актуелни шампион краљевске класе сматра да би у Катару морао да победи самог себе како би био сигуран у могућу одбрану титуле.

Остали спортови 24.03.2017 | 08:45
Мото ГП: Маркез је сам себи највећи ривал!
Кец из рукава Репсол Хонде, односно бранилац титуле шампиона Мото ГП класе, Марк Маркез не очекује лаку партију на недељној трци у Катару. Он сматра да је за његов тим, као и за њега самога најважније савладавање првог корака. Шпанац се зато уз сећање на почетна посртања у 2016. обраћа самом себи када каже: ”Морам самог себе да победим на почетку”!

“Прошле године сам схватио да сам на почетку сезоне сам себи највећи противник”, рече Марк Маркез, а онда се закачи директно за Меверика Вињалеса…

“Меверик је прошле године освајао подијуме, прошле сезоне је био јако добар. Наравно, доста се од њега очекује и сада, а да ли ће он бити надаље мој главни конкурент у борби за титулу, то не знам… Сачекајмо половину сезоне! Тада ћу знати с ким ћу се борити до краја сезоне”, закључио је Марк Маркез не споменувши Валентина Росија, нити Хорхеа Лоренцакао могуће такмаце у остварењу највећег циља у сезони.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар