Мото ГП анализа: Да ли ВР 46 глуми да би изненадио?!

Валентино Роси је безброј пута показао млаке тренинг партије, а онда је на трци прорадила ГП звер у њему.

Остали спортови 20.03.2017 | 16:15
Мото ГП анализа: Да ли ВР 46 глуми да би изненадио?!
Колико пута је Валентино Роси имао млаке тренинг партије, а онда се у недељу попео на врх подијума? Бројимо до безброј, јер Италијан исто може направити и у Катару! За то постоје ваљани аргументи. Сетимо се само Капиросија који рече:"Доктор је препреден као лисица"...

Колика је квота на то? Са ГП аспекта свакако није велика, јер шта нова Јамахина “М1 маљутка” може видело се када је Вињалес просто летео стазом. Наравно, може се рећи да је нови колега ВР 46 Италијана доследно возио, али свега тога свакако да не би било даРоси није спремао Јамаху на све то.

“Нисмо још увек потпуно спремни, јер не разумемо у потпуности како функционише овај мотоцикл”, рече Роси, а неки од аналитичара се с правом запиташе:

“Глуми ли то Валентино поново”?

Све и да глуми, сетимо се његових лудих вожњи, а било их је на претек. Коме памћење није јача страна, последњи је час да му на памет падну блесаве партије са Максом Бјађијем! Уосталом, стари ривал је пре само пар дана изјавио да га је Роси буквално терао у страну када проради шампионски педигре у њему.

Уместо закључка, а као увертира за оно што следи, рецимо да ће се за само који дан у Катару упалити машине. Ко не зна, нека се до тада мало подробније информише и преврти филм, јер Роси може, и вероватно ће изненадити!  

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар