Зашто се принц Вилијам и Кејт никада не држе за руке

Робин Кермоде, стручњак за говор тела и оснивач компаније за комуникације Зоне2. цо. ук, тврди да су Вилијам и Кејт, који су у браку готово шест година, узор пронашли у понашању његове баке, краљице Елизабете.

Забава 24.02.2017 | 11:40
Зашто се принц Вилијам и Кејт никада не држе за руке
"Краљица се ретко држи за руке са својим супругом и чини се да је то неписано правило и других припадника краљевских породица", рекао је Кермод.

Јасно је да су Вилијам и Кејт емоционално јако блиски, али чини се да на службеним догађајима немају потребу да свима показују своју љубав.

"Остављају појам снажног пара чији су чланови независни једно од другог и немају потребу да целом свету показују своју љубав", додаје.

Открио је да је с порастом Кејтиног самопоуздања код протоколарних обавеза пао и број већ у почетку ретког држања за руке. Кермод тврди да познати парови који се држе за руке тиме поручују да су и даље заједно, упркос свему.

"Видели смо тај гест код политичара и познатих који имају брачних проблема. Како би доказали да је с њима све у реду, држе партнера за руку", истакао је.

Додао је да Доналд Трамп користи своја руковања као мамац за још фотографија.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар