Лијепа фудбалерка: "Плачљивко, врати се у Бразил"!

Капитен женског фудбалског тима Рад и функционерка клуба Јелена Полић извређала фудбалера Партизана Евертона Луиза на расној основи. Сад њу вређају!

Фудбал 22.02.2017 | 19:30
Лијепа фудбалерка: "Плачљивко, врати се у Бразил"!
То није смела никако да уради, нити јој је то било потребно. Лепа фудбалерка Рада Јелена Полићпоказала је мрачну страну своје личности када се придружила расистичким нападима на фудбалера Партизана, Бразилца Евертона Луиза.

"Врати се у Бразил па тамо показуј свој тамнопуте прстиће, псуј бразилску мајку и све ће бити ок", написала је Јелена на свом Фацебоок профилу, уз фотографију Евретона који је на крају утакмице против Рада показао средњи прст "навијачима" Рада који су га вређали на расној основи.

Евертона је назвала "господин Пљачљивко", а његове сузе је окарактерисала као лажне.

"Што не кажете колико је само увреда 'господин' Пљачљивко упутио Николи Дринчићу током утакмице, што је ударио Владимира Родића, показао средњи прст навијачима??? Али, нека сви смо расисти и националисти. Очигледно треба више да поштујемо туђе него своје, да се поносимо када у једној 'озбиљној ТИТО' екипи у стартној постави има 7 странаца", написала је она.

Ова њена реченица изазвала је много негативних коментара и на њеном Фацебоок профилу је многи вређају (многи крајње непримереним речником), а она је, у међувремену, обрисала овај пост.

Међутим, многи медији у свету већ су известили о расистичком нападу на Евертона, али и о објави лепе фудбалерке.

Издвојили смо два коментара са њеног профила (први је написан на енглеском језику):

"Види Јелена, знаш зашто ова наша Земља има ратове, болести, тугу и зашто кјуди убијају једни друге? Баш због људи каква си ти и твог плитког мозга! Ако мислиш да је расизам прихватљив у 21. веку, без обзира на то у којој земљи живиш, онда ти живиш у заблуди и искрено се надам да ћеш потражити помоћ присхијатра. Особе као што си ти нису добродошле у фудбал. Ако мислиш да су Евертонове сузе лажне онда ниси искусила такву ситуацију и такво вређдање. А ако сматраш да Евертон треба да се врати у Бразил, зашто не одеш са њим, можда ћеш тако научити нешто о различитим расама и етничким групама које живе једне са другима. Јелена, још си млада, можеш да радиш на себи, молим те размисли о томе и следећи пут поступи другачије. Јер, овог пута си стварно учинила нешто лоше".

Други коментар (на српском језику):

"Нацистичко-фашистички клуб са криминалцима и олошем као 'навијачима' и управом. Да је ово нормална земља, ФК Рад би био угашен, а ти би за своје скандалозне изјаве одговарала пред надлежним органима. Оно што си ти написала не може написати ниједан нормалан човек. Надам се да су твоји родитељи поносни на тебе јер култура, манири и понашање долазе од породице и куће. Покриј се ако имаш бар мало срама".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар