''Црна Гора на ивици грађанског рата''

Специјални државни тужилац Црне Горе Миливоје Катнић изјавио је да је одлука Врховног државног тужиоца Ивице Станковића да се не притворе лидери ДФ-а Андрија Мандић и Милан Кнежевић, донијета са најбољим намјерама јер је "Црна Гора била на ивици грађанског рата".

Регион 20.02.2017 | 07:29
''Црна Гора на ивици грађанског рата''
Према његовим ријечима, Станковић га је обавијестио да не треба предложити притвор Мандићу и Кнежевићу "када су ови позивали на грађански рат и крвопролиће".

"Ово су биле неке изузетне ситуације када је социолошко стање било на ивици грађанског рата", рекао је Катнић и најавио да ће Специјално државно тужилаштво за покушај државног удара 16. октобра прошле године имати готову оптужницу до 15. априла.

"Специјално државно тужилаштво донијело је наредбу да се овај поступак води против 23 лица. Као што знате, након што је скинут посланички имунитет за још два лица, сада се поступак води против 25 лица", казао је Катнић.

Он је оцијенио да иза покушаја државног удара стоје националнистичке структуре из Русије.

"Сада знамо и да су у њих били укључени руски државни органи. На руским државним органима је да испита како је до овога дошло и очекујем да ће до тога доћи", казао је Катнић.

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

И ,

20.02.2017 07:25

Време им је, они су вецни ратници ,то це онај Хрват да реси :како га звасе ,ваљда неки Дјукановиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

20.02.2017 08:07

Дуго су се извлацили и ратовали на тудјем терену нека и код њих мецка заигра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сљедбениче

20.02.2017 10:16

Сљебениче Павелићеве идеологије па хрвати су добили готово све етнички чисту хрватску у авнојским границама.Само прижељкујете нечију несрећу

Name

Хм

20.02.2017 08:56

Мило бас нема мјеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црногорац

20.02.2017 23:55

Ако су невини као сто тврде сто се пласе скидања посланицког имунитета и кукају позивајуци народ да их брани. КУКАВИЦЕ СУ ТО а не одлуцни људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали Од Палубе

21.02.2017 06:40

Мало је нелогицно да послије прве оптузбе за дрзавни удар и тероризам ови сто су се нагодили добију неку недефинисану квалификацију удрузивање за несто и иду ван након пар мјесеци. Ил од велицине дрзаве зависи колики је удар. Како год надајмо се да нека будала тамо неце закухати и увести нас у нове нестабилности

ОДГОВОРИТЕ