ОТКРИЈТЕ: Шта вас чека у овој години?

Тајну симболику бројева изучавали су многи стари народи.  Проучавајући бројеве, они су установили безброј математичких законитости и применили их у пракси и прорицању.
– Свако од нас има свој судбински број који се добија простим сабирањем датума рођења – објашњава Милан Атлић, нумеролог и астролог.

Занимљивости 17.02.2017 | 10:22
ОТКРИЈТЕ: Шта вас чека у овој години?
Ако сте, на пример, рођени 17. 3. 1961, сабирате све цифре које чине ваш датум рођења: 1 + 7 + 3 + 1 + 9 + 6 + 1 = 28; затим се сабирају две добијене цифре: 2 + 8 = 10; а онда и последње две, све док се не добије прост број: 1 + 0 = 1. Ваш судбински број је, дакле, број 1.

Уколико желите да сазнате шта вас чека у 2017, потребно је да свој број саберете са биоритамским бројем текуће године, што је број 1 (кад се саберу цифре у броју 2017) и ваше се тумачење за ову годину налази под бројем 2.

1 За вас је ово година нових почетака, у којој ћете моћи и морати да изразите своју вољу. Осмислите нов правац у животу, будући да је један животни циклус завршен и да се морате прилагодити новим животним условима, који ће се неминовно поставити пред вас. Ове године ће с ваших рамена бити скинуто доста проблема. Биће вам понуђено више прилика да начините неопходне промене, било да се ради о пословним или личним питањима.

2 Кључна реч у овој години за вас је „партнерство“, јер без њега ништа нећете моћи да постигнете. Биће вам тешко да задржите фокус у односима с другима, било да се ради о емотивном или пословном плану. Биће доста ситуација на које, и поред најбоље воље и жеље, нећете моћи да утичете. Прва два месеца у години бићете емотивнији и мање у стању да све држите под контролом. Не дајте да вас то избаци из седла и да друга страна преузме контролу над догађајима.

3 Ово је одлична година за вас. Требало би да знате да све промене можете извести сами, али ако имате неког да вам помогне, немојте одбијати руку подршке. Што пре направите списак приоритета како вам време не би прошло у бављењу небитним стварима, будући да ће овако добра година за вас доћи поново тек за девет година. Потрудите се да при остваривању циљева не правите себи непријатеље. Друга половина године биће срећнија него прва.

4 Ове године највише ће вам се исплатити да будете вредни. Штавише, бићете приморани на тежак и конструктиван рад јер је то најбољи начин да каналишете судбински утицај Сатурна. Неке потезе ћете морати да поновите, али се немојте срдити због тога. На породицу и посао ћете моћи највише да се ослоните. У другој половини године стижу вам резултати напорног рада. Не улазите у нове ствари, већ се трудите да газите утабаним стазама.

5 Ваша кључна реч за ову годину јесте „промена“. Учинићете све да бисте остварили зацртане циљеве. Уколико схватите да ствари не иду жељеним током, променићете приступ и проблему прићи с новом, успешнијом стратегијом. Прва три месеца су повољни за планирање пројеката које ћете реализовати до краја године. Имајте на уму да се ситуација може окренути у неизвесном смеру, будући да годином влада и број седам (у оквиру године 2017).

6 Схватићете да уз помоћ других можете да постигнете много више. Дакле, у овој години морате слушати и разум и срце. Због Венере, која влада 2017, надајте се љубави, новој или јачој старој. Моћи ћете да примените све оно што сте научили претходних година. Треба да научите штошта о партнерству, а у следећој години и да уђете у партнерски однос. Ако већ дуго тражите партнера, ово је година коју не смете протраћити, будући да је за срећу увек потребно двоје.

7 Лако ћете склапати партнерства, и пословна и лична. Да, погодили сте: можете ући у брак ако су сазрели услови за то, али и изаћи из партнерства ако је оно на климавим основама. Број седам тражи од вас да се концентришете на себе и обратите пажњу на лични развој. Само планирање будућих активности може вам донети просперитет.

8 У овој години ћете зацртати испуњење вредних циљева. Имајте на уму да ништа не може да дође до реализације ако се притом не ради вредно и напорно. Ваша је срећа у томе да ћете осетити прилив енергије коју до сада нисте имали, будући да у овој години имате несебичну помоћ Марса. Ово је година енормног раста за вас на свим пољима до којих вам је стало и на којима је неопходно улагање енергије. Будите предузимљиви и ризикујте!

9 Ове године треба да се бавите хуманитарним радом, као и да уживате у плодовима рада из претходних година. Како је срећа и давање другима, дајте од срца. Ово је и година у којој би требало пажљиво да испланирате шта ћете чинити у наредном циклусу од девет година. Процените шта вам у животу представља непотребно бреме, што вам не дозвољава да кренете напред темпом којим вам одговара. Никако не улазите у нов пројекат.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар