Бајага све пјесме посветио супрузи

Момчило Бајагић Бајага ријетко се појављује у јавности, осим ако мине неки музички повод, а синоћ се појавио на премијери филма "Бисер Бојане" и то са супругом Емилијом.

Забава 16.02.2017 | 10:12
Бајага све пјесме посветио супрузи
Момчило и Емилија су у у браку од 1989. године, а прије тога су се забављали седам. Наредне године добили су сина Марка, а осам година касније и ћерку Анђелу.

Бајага је увијек истицао да је Ема створена за њега, јер је имала разумијевања за његов посао. Иначе њихова љубавна прича је почела у једном аутобусу у Земуну, а остало је историја. Како је једном приликом признао, све пјесме је посветио Еми.

- Веза као веза никада није била у искушењу, али Еми свакако није било лако. Кад си јавна личност, свакакве ствари о теби се појављују у медијима. Ема је то стварно добро поднијела, нарочито тих првих година нашег забављања, које су биле најлуђе. Ми нисмо могли да идемо на љетовање негдје гдје иду сви. Мени је најглупља фора била да говорим како немам дјевојку да би ме цурице јуриле. Људи те воле због музике. Да нисам правио добре песме, не би ме ни вољели - рекао је прије неколико година Бајага у интервјуу за "Новости".

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Анастасиа

16.02.2017 11:24

Мој Идол! Респект!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вис

17.02.2017 08:59

О, yеах....