Бијонсе није пјевачица, то је више манекенство

Са 59. доделе Греми награда Бијонсе је отишла са само два признања, за најбољи спот и за најбољи савремени албум. Греми за албум године отишао је у Аделине руке. То је зато што Бијонсе није певачица, сматра Карлос Сантана.

Забава 16.02.2017 | 08:15
Бијонсе није пјевачица, то је више манекенство
На додели Греми награда, Британка Адел је запањила свет када је поломила своју награду и поручила колегиници Бијонсе да сматра да је и она заслужила признање за најбољи албум.

Многима тај потез није био јасан, а посебно музичару Карлосу Сантани, који сматра да Бијонсе није певачица.

„Мислим да је Адел освојила награду јер зна да пева. Уз поштовање нашој сестри Бијонсе, она је веома лепа за гледање, али то што ради више личи на манекенство него на музику. Она није певачица“, рекао је мексичко-амерички уметник за АП.

Ове године Бијонсе је освојила два Гремија, али је признање за најбољи албум отишло њеној колегиници Адел
„Адел заиста зна да пева. Не треба јој група играча ни сценографија, може да стоји сама и једноставно да пева, то је разлог зашто је победила“, објаснио је чувени музичар.

Коментар Карлоса Сантане изазвао је буру реакција и негодовање обожавалаца славне америчке певачице, а убрзо након медијског извештавања о његовом „нападу“ на Бијонсе, музичар се огласио наФејсбуку.

„Моја намера је била да честитам Адел на великом успеху на додели Гремија. Мој коментар за Бијонсе је погрешно протумачен. Она заслужује све похвале и награде, поштујем је као уметника и њој и њеној породици желим свако добро“, написао је Сантана. 

РТС
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бијонсе

16.02.2017 12:22

Не слажем се са уваженим маестралним музичаром Сантаном, јер мислим да Бијонсе има моћан глас и сјајне пјесме. Но, де густибус нон дисцутандум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карлос

16.02.2017 14:56

Није цовјек ни рекао да она не зна да пјева вец да у њеним наступима има свега висе од пјевања.Сто се тице Карлоса мислим да је он ,,гитара број један,,.