Дара Бубамара урадила гузу по узору на Џеј Ло

Певачица Дара Бубамара је после груди увећала и гузу!

Занимљивости 24.01.2017 | 10:19
Дара Бубамара урадила гузу по узору на Џеј Ло
Она се недавно подвргла такозваном "бразилском подизању задњице", приликом којег јој је у позадину упумпано њено масно ткиво из регије у којој је имала вишак. Она је у приватну клинику у Београду дошла са захтевом да има гузу као Деженифер Лопез.

 Како сазнајемо, Дара је своју задњицу увећала и подигла без обзира на то што је и пре интервенције имала чиме да се похвали када је реч о гузи. Међутим, она је након увећања груди схватила да је велика разлика између њих и задњице, па је ту сразмеру хтела да доведе у равнотежу, нарочито пошто је она ниска.

- Дара је у клинику у којој је, иначе, урадила груди, дошла са захтевом да има облик гузе као Џеј Ло. Она је тражила да интервенција буде "бразилска", што подразумева да јој се уколини масно ткиво са другог дела тела, где га не жели, и убризга у задњицу. При интервенцији се поправља облик задњице, волумен и њена позиција, односно ниво подигнутости. Дара се само неколико дана након што је дошла на консултације и оперисала - каже наш извор близак певачици.

- Операција је прошла добро јер је ово хируршка интервенција која представља мањи ризик од инфекције, али је оперативни захват компликованији и дужи, а опоравак болнији. Више од седам дана она није смела да седне, али је зато добила најмање десет година гаранције да ће јој облик гузе остати такав какав је сада. Не знам тачно колико је платила, јер то зависи од много фактора, али цене су од две хиљаде евра, па навише - објашњава наш извор, који је био уз певачицу током читавог њеног опоравка. 

Блиц
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бл

24.01.2017 11:38

Њој не би помогло да сваки дан нешто оперише. Грозна је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q7

24.01.2017 12:31

Зена која има посао, каријеру,стан и ауто , звуци као идеалан улов. А управо је пуно таквих зена ..соло !

ОДГОВОРИТЕ