Предсједник Лиможа: Нема смјене Вујошевића!

„Не може кошарка тек тако да се заборави“, поручују из славног клуба.

Кошарка 19.01.2017 | 14:15
Предсједник Лиможа: Нема смјене Вујошевића!
Управа Лиможа верује Душку Вујошевићу. Искусни стратег очигледно ужива огромно поверење клупских руководилаца, иако његовој екипи на терену не иде баш све према замислима.

Коло пре краја првог дела првенства, Лимож се налази на деоби десетог места на табели, са скором од седам победа и девет пораза, а у тамошњој јавности прилично снажно одјекнуо је неуспех у минулој рунди, на гостовању Ортезу (57:89).

„Иако је на конференцији за медије, после утакмице, Вујошевић преузео део одговорности на себе, ми сигурно нећемо мењати тренера док сезона траје. Бар не до краја овог првенства. Чак и ако би, на одређен начин, имали друго решење, сматрамо да ни Душко, ни играчи нису тек тако могли да забораве кошарку. Ова ситуација јесте изненађење за екипу“, смирено је говорио председник Лиможа Фредерик Форте.

Навијаче славног клуба могу да радују партије Лиможа на свом терену, где има учинак од пет победа и два ремија, али је проблем изгледа на гостовањима, где је Вујошевићевтим победио само двапут из девет покушаја, а у недељу гостује лидеру на табели, Монаку, који код куће има скор 8:1

„Ми смо код куће смо изгубили од Шолеа и Ле Портеа, а добили Ле Ман на страни, па Нантер у нашој хали, а онда изгубили 32 разлике од По Ортеза. Чини ми се да не знамо на којој нози плешемо“, допунио је председник Форте.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар