Албанци запалили српску заставу

Албанци са Косова и Прешева запалили су у Женеви српску заставу због хапшења бившег команданта ОВК и некадашњег косовског премијера Рамуша Харадинаја у Француској по потерници Србије.

Регион 13.01.2017 | 12:36
Албанци запалили српску заставу
Агенција "Прешева Јоне" преноси да је у Женеви српска застава спаљена од стране албанских имиграната са Косова и Прешева.

На снимку се види како два лица пале српску заставу, коју су сами нацртали и на којој ћирилицом стоји исписано "Србија".

Након првих потешкоћа да је запале доливају запаљиву течност како би брже изгорела.

Француски суд у француском градићу Колмар је Харадинаја јуче пустио уз кауцију, одузевши му пасош и наложивши му да се два пута недељно јавља надлежној полицијској управи, да на слободи чека одлуку на захтев Србије за његово изручење.

Албанци су протеклих дана у више градова, од Њујорка до Беча,демонстрирали против хапшења Харадинаја, а шеф српске дипломатије Ивица Дачић, на основу добијених упозорења, указао је да би могло доћи до напада на дипломатско-конзуларна представништва Србије.

Србија је пре два дана послала Француској захтев за изручење Харадинаја, а јуче је проследила и допуну захтева са пратећом документацијом и новим доказима.

Извор: Тањуг

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

занимљиво

13.01.2017 11:41

Који су сами морали да направе, знаци улозе труд вријеме и ресурсе и јос стим не гору како треба вец је поливају и горивом па опет не гори толико брзо. Зар је толика биједа да се не мозе купити једна за 5 марака. Тако вам је то кад професионално раде аматери. Зар такви да ураде белај?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пирмо пирмо

13.01.2017 11:45

И шта сад??Па Шешељ јавно пред камерама запали Хрватску и заставу ЕУ па ником ништа.Идемо даље до сљедече заставе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бабо

13.01.2017 14:30

Бас тако, не то онда није никаква вјест. На то се има право.

Name

Доxа

13.01.2017 11:54

И ста сад јел то неког интересује....

ОДГОВОРИТЕ
Name

искуство из УСА

13.01.2017 12:34

Овде у УСА мозес палити цију/коју год заставу хоцес- цак и Америцку, али ако си је ти купио или сам направио. Али ако скинес заставу однекле [са неке институције] и запалис је, то се води као крадја, отудјење нецијег власниства, тј. то је криминални цин и иде се у затвор

ОДГОВОРИТЕ