АБА - Игокеа: Пружићемо снажан отпор Звезди

Кошаркаши Игокее у недјељу у шестом колу АБА лиге гостују Црвеној звезди с циљем да пруже што јачи отпор евролигашком тиму из Београда.

Кошарка 22.10.2016 | 12:45
АБА - Игокеа: Пружићемо снажан отпор Звезди
"Игоси" у досадашњих 10 мечева против црвено-бијелих имају скор 5-5 и покушаће да пруже што снажнији отпор Београђанима и овог пута.

Тренер шампиона Босне и Херцеговине Драган Бајић ни у недјељу неће моћи да рачуна на капитена Вука Радивојевића, који је због повреде већ неколико утакмица ван строја.

Без обзира на неспоран квалитет екипе Дејана Радоњића, Игокеа се нада да ће Звезда бити преуморна због чињенице да је у петак увече играла евролигашку утакмицу у Истанбулу против Галатасараја.

"Звезда је један од најквалитетнијих тимова у лиги, што се види из мечева које су одиграли до сада. Ми морамо наставити свој континуитет добрих игара. Знамо јачину противника, Црвена звезда је задржала већину играча из претходне сезоне. Нама остаје само да покушамо пружити што снажнији отпор и уколико нам се укаже прилику надам се да ћемо је знати искористити. Звезда је добро покривена на свим позицијама али је могуће да се осјети доза умора због згуснутог распореда. Доласком Ракићевића добиће додатну ширину и сигурно су апсолутни фаворити", рекао је Бајић.

Понајбољи кошаркаш Александровчана у посљедње вријеме, Американац Џејмс Робинсонтакође је свјестан снаге београдског тима.

"Црвена звезда је веома добар тим и ми очекујемо једну изузетно тешку утакмицу. Ми морамо у утакмицу ући јако, онолико колико смо у могућности, држати се својих принципа и покушати, уколико нам се укаже прилика остварити побједу. Звезда је фаворит али ми ћемо покушати да одиграмо што боље можемо против евролигашке екипе", рекао је плеј "игоса".

Меч између Звезде и Игокее игра се у недјељу с почетком у 21 час.

Извор: мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дарко

22.10.2016 14:39

Идемо звездо згази их да случајно не помисле да су нека екипа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

22.10.2016 14:39

Гази Додикове пулене Звездо

ОДГОВОРИТЕ