Бањалука: Чавићу овације, Додиков кандидат остао код куће

Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Бањалуке Драган Чавић јавно је позвао противкандидата из СНСД-а да заједно поднесу кривичне пријаве против НН лица која су илегалним замјенама земљишта оштетила буџет града Бањалуке, а о којима Додиков кандидат има сазнања.

Народни Демократски Покрет 29.09.2016 | 13:22
Бањалука: Чавићу овације, Додиков кандидат остао код куће
Ове информације кандидат СНСД-а је изнио на ТВ дебати која је одржана прошле седмице, а на питање о коме се тачно ради, није дао никакав одговор.



На јавној дебати кандидата за градоначелника Бањалуке која је одржана у парку "Петар Кочић" није се појавио једино кандидат Милорада Додика, кога очигледно не интересују горући проблеми Бањалучана, а са грађанима су поред Чавића, разговарали кандидати Славко Жупљанин и Душко Тадић.



У препуном "Стакленцу" и у парку "Петар Кочић", грађани су овацијама подржали кандидата Савеза за промјене, а током саме дебате окупљени су развили транспаренте у којима су питали "Ко је убио Милана Вукелића", "Како се запослила Сања" (Радојичић), те због чега је за 20 година у Бањалуци изграђено нула вртића.



Видјели су се и транспаренти којима су окупљени протестовали због задужења која је направио СНСД, "Мањача је жедна", те "Рођаци - Будо Станковић и Миле Радишић".

На питање како види Бањалуку за четири године, Чавић је одговорио да Бањалуку види као град у који се вратила нада, град једнаких шанси за све, са младима који имају посао, чистим Врбасом и спомеником борцима ВРС.

Чавић је окупљеним грађанима такође поручио да ће умјесто партијског, у Бањалуци од 2. октобра на првом мјесту бити јавни интерес и да је то највећа разлика између досадашње власти која је руинирала Бањалуку, и промјена које ће се десити послије 2 октобра.

Изборни штаб кандидата СЗП за градоначелника Бањалуке

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вук

29.09.2016 11:52

Браво Цавицу,када падне Б.Л. пао је Баја а судбина му није свијетла, и када украдено врати

ОДГОВОРИТЕ