Грујић: Слушао сам о атмосфери на ''Енфилду''...

Фудбалер Ливерпула Марко Грујић рекао је да је једва дочекао прву утакмицу на ’Енфилду’.

Фудбал 28.09.2016 | 10:30
Грујић: Слушао сам о атмосфери на ''Енфилду''...
Грујић је за викенд добио прилику у првенству Енглеске – одиграо је последњих 15 минута у убедљивој победи над Халом од 5:1, што му је био други наступ у Премијер лиги.

„Сваки играч и човек на стадиону је уживао у утакмици. Интересантно је када уђете са клупе, леп је осећај. Био је то мој први меч на ’Енфилду’ и осећам се невероватно. Слушао сам о атмосфери и гледао неке утакмице пре него што сам потписао. Дебитовао сам у такмичарским мечевима против Дербија у Лига купу, а онда је дошао и сусрет на нашем стадиону. Наставићу да радим напорно“, рекао је Грујић за званични сајт клуба.

Некадашњи везиста Црвене звезде свестан је да екипа може још да напредује.

„Било је добро свакоме – играли смо одлично, постигли три гола у првом полувремену и наставили у истом ритму у другом. Али примили смо један и покушаћемо да поправимо прекиде, то је нешто где можемо да напредујемо. Драго ми је да сам добио минуте и био део ове победе“, додао је репрезентативац Србије.

После одличне предсезоне, ипак се није нашао у првом плану код Јиргена Клопа, али је свестан велике конкуренције у везном реду.

„Сви играчи који играју на мојој и на другим позицијама у везном реду су у сјајној форми. Имамо добре резултате од почетка сезоне, а играли смо неке тешке мечеве у гостима. Бићемо бољи од недеље до недеље, то је најважнија ствар. Покушаћу да се наметнем на тренинзима и заслужим више минута у Премијер лиги“, закључио је Грујић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар