Касандра показала сина

Глумицу Кораима Торес домаћа публика памти по улизи Касандре у истоименој латино сапуници. Каријеру је ставила у други план откако је засновала породицу, коју је све до сада крила од јавности.

Занимљивости 26.08.2016 | 20:00
Касандра показала сина
Како се "Касандра" емитовала пре више од 20 година, Кораима и даље ужива велику популарност и у латинској Америци и на нашим просторима. Глумица има 43 године, а задржала је лепоту која јој је донела титулу једне од најлепших латино звезда. Поред тога, може да се похвали завидном фигуром због које изгледа бар двоструко мање.

И док се на друштвеним мрежама често хвали својим трбушњацима, ретко када ћете на њеном профуилу видети чланове њене породице.

- Знате да не говорим много о себи јер ми то није пријатно.јатно. Ипак, морам да признам да ми је интеракција са вама на друштвеним мрежама предивно искуство и мало по мало трудићу се да то променим. Ово је моја највећа љубав, син Ману Николас - објавила је Кораима и од обожаватељки одмах почела да добија понуде да јој буду снајке.



Кораима је Мануа добила са супругом, колумбијским глумцем Николасом Монтером, са којим ове године слави 20 година брака.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

АЦО В .

26.08.2016 18:22

Сад смо много паметнији са овом ексклузивном информацијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

19.07.2020 09:40

?????? Баш тако!