За даме које не суше косу феном

Многе даме, нарочито оне које имају ретку косу и танку длаку, не користе фен већ је после прања оставе да се сама осуши

Мода и љепота 26.08.2016 | 09:53
За даме које не суше косу феном
Многе даме, нарочито оне које имају ретку косу и танку длаку, не користе фен већ је после прања оставе да се сама осуши. Када сте уморни увече и одете на спавање са влажном косом, ризикујете да се пробудите чупави, са власима које иду на све стране. Проблем можете избећи ако примените један од ова четири трика.

Најједноставније је да спавате на сатенској јастучници јер овај материјал дозвољава коси да слободно пада, не мрси је и најмање оштећује длаку.

Једнако делотворно, мада нешто неудобније решење је да спавате са завезаним репом. Водите, ипак, рачуна да не буде сувише затегнут и користите еластичне тракице.

Уковрџаност можете спречити тако што ћете на мокру косу нанети хидрирајућу маску за косу, али не претешку, да не би ујутру била масна.

И последње решење је да направите плетенице, које се ујутру могу претворити у таласе у коси. Будите, ипак, опрезни, јер успех зависи од типа косе, па је најбоље да испробате шта вама највише одговара - једна или више мањих плетеница, класична или француска.

(новости онлине)

Коментари / 0

Оставите коментар