Пораз од Спартака прелио чашу, Партизан вапи за променама!

После трећег првенственог пораза црно-белих извесно је да ће клуб 12. септембра, на изборној скупштини, добити новог председника.

Фудбал 23.08.2016 | 19:00
Пораз од Спартака прелио чашу, Партизан вапи за променама!
Скупштина прекинута 24. маја личила је на циркус. На предстојећој ће да се изгласа нови челник црно-белих, а томе у прилог говоре и сигнали из врха државе, који кажу да септембарска скупштина мора да успе.

Када се томе још дода да је Партизан непрепознатљив, да губи од Спартака, Напретка, Војводине, да не може да победи Бачку и поново знатно каска за Звездом у Суперлиги, уз рано испадање из Европе, онда се све своди на то да “мечка долази сама на рупу”. Због свега тога, како “Блиц” сазнаје, све јачи ветар у леђа добија кандидат такозване опозиције, Ненад Бјековић. Према информацијама до којих смо дошли, за то да Бјековић буде нови председник Партизана, за сада стоји 70 некадашњих фудбалера „парног ваљка“. И то не било којих, већ оних који су када се сабере одиграли чак 17.944 утакмице за црно-беле!

Партизанови асови сложни су у идеји да Бјековић треба да се нађе на челу Партизана из неколико разлога - зато што је истински партизановац, јер га људи познају и препознају, налгашавајући још и његову ауторитативност, стручност, храброст, и да изазива поштовање где год да се појави.

Подвлаче и да је најтрофејнији у Партизану, када се саберу титуле које је освојио као играч, помоћни тренер, шеф стручног штаба, спортски директор и помоћник председника. Ненад Бјековић није желео сада да коментарише ову причу, истакавши да је рано, али ништа није ни побио.

Атмосфера пред фамозну скупштину, очито, почела је да се загрева. Видећемо шта ће у надолазећим данима спремити фракција из самог клуба, пошто се зна да је Жарко Зечевић све, само не мали играч. Ту је и искусни вук Милорад Вучелић, па и млади Милош Вазура, који се “намазао” уз двојицу поменутих. Предати се нико неће, то је јасно, па се могу очекивати тешке предизборне битке. А ко ће добити рат, сазнаћемо 12. септембра.

Асови уз Бјековића

“Блиц” вам представља списак са именима 70 бивших Партизанових асова који дају подршку Ненаду Бјековићу: Вукотић, Љ. Михајловић, Н. Стојковић, Пејовић, Трифуновић, Ђорђић, Нађ, Јешић, Вермезовић, Богдановић, Козић, Ђелмаш, Будишић, Залад, Живаљевић, Голац, Ројевић, Вучићевић, Хасанагић, Дуљај, Краљ, Чакар, Пандуровић, Крстајић, С. Петровић, Катић, Б. Бајић, Б. Савић, Жупић, Пирмајер, Ивић, Вукић, Дамјанац, Бабовић, А. Тодоровић, Ћирковић, Каличанин, Р. Илић, Стојаноски, С. Милошевић, Стојић, М. Смиљанић, Бечејац, Белојевић, З. Милић, М. Петровић, Ранковић, Делибашић, Ђ. Томић, Лазовић, Дрљача, Мир. Ђукић, Вулић, С. Тодоровић, П. Томић, В. Стојковић, Воркапић, Ђуровски, Н. Цветковић, Ломић, Г. Милојевић, Истатов, А. Станојевић, Цветановић, Фуртула, Чапљић, Захович, Перовић, Вранеш, М. Бошковић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар