Цеца узела 6 милиона динара за 6 секунди!

Певачица је још пре неколико месеци потписала уговор с фирмом која се бави јапанским исцртавањем обрва, а која сарађује и с Парис Хилтон.

Забава 29.07.2016 | 11:34
Цеца узела 6 милиона динара за 6 секунди!
Светлана Цеца Ражнатовић је пре два дана снимила рекламу за једну компанију која се бави јапанским исцртавањем обрва и за то је добила чак шест милиона динара. Како смо сазнали, овај видео неће трајати дуже од шест секунди, што значи да Цецина једна секунда вреди милионче.

Иначе, певачица је још пре неколико месеци потписала уговор с фирмом која послује у целом свету и која сарађује с Парис Хилтон. Компанија се, поред уметничког обликовања и цртања обрва, бави и обучавањем младих који желе да постану професионални шминкери, а за заштитно лице у Србији одабрали су фолк диву. Према уговору, Цеца, осим што је снимила рекламу, има обавезу и да се појави на великој забави која ће бити уприличена у септембру.

Висока цена

- Цецу смо позвали да нам буде заштитно лице јер је она највећа звезда на овим просторима. Ми смо фирма која планира да у скорој будућности направи низ великих пословних подухвата на Балкану. Зато нам је стало да баш она буде у реклами. У почетку није деловало да ћемо постићи договор јер је Ражнатовићева тражила хонорар од шест милиона динара, што је превелика сума. У том тренутку нисмо били спремни да јој платимо толико. Међутим, из наше централе су поручили да ипак прихватимо њен финансијски захтев јер ћемо, по њиховом прорачуну, имати вишеструку корист - прича наш саговорник из компаније, који је желео да остане анониман, и додаје да је певачица већ испунила половину онога што је договорено, као и да је новац на њен рачун уплаћен још пре два месеца.

Коктел после снимања

- У уторак увече у једном хотелу у Београду Цеца је снимила рекламу за нас, а део у којем се она појављује трајаће до шест секунди. Могуће да буде и краће. Она је снимање одрадила професионално, веома брзо, након чега је присуствовала коктелу с представницима наше фирме у Србији - завршава извор.


Овим поводом покушали смо да ступимо у контакт са Светланом Ражнатовић, али она није одговарала на наше поруке.

 Како је Курир крајем јуна објавио, поред Светлане Ражнатовић, на великој журки коју ће у Београду на једном сплаву организовати фирма која се бави јапанским исцртавањем обрва присуствоваће и Парис Хилтон. Богата наследница империје „Хилтон“ већ неколико година успешно ради као ди-џеј, па ће у српској престоници први пут одржати наступ. Ипак, њен хонорар не може се никако поредити с Цециним, јер је она за само неколико сати, колико ће трајати журка, добила суму од 300.000 долара.

Осим њих две, специјални гост на журки требало би да буде и Ален Делон. Француски глумац, који је шездесетих година стекао светску славу, нашој публици је најпознатији по улогама у филмовима „Последњи обрачун“ и „Астерикс на Олимпијским играма“, а својевремено је важио за највећег заводника.

Курир
фото: инстаграм/фацебоок

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

лоло

29.07.2016 10:01

Ја јој не бих дао висе од 20 марака за сат времена. Толико младјих и неодољиво згодних, ста це ми уствари ова?

ОДГОВОРИТЕ
Name

за лолу

29.07.2016 11:44

Од старе коке се прави најбоља супа!

Name

Алија Сиротановић

29.07.2016 10:13

Док је будала паметни ће живети

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАМА

29.07.2016 10:23

ЉЕПОТА И ПАМЕТ НЕ ИДУ ЗАЈЕДНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали

29.07.2016 10:36

Видис да иде лепа је и паметна!

Name

Ме

29.07.2016 10:42

Ја Сам 55.год. стар, имо Сам просли тједан у кравету младу, И љепсу од ње. Ко је ова " цеца" ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Имо велис?

29.07.2016 11:09

Волис ти и мале децаке, признај!

Name

Дијагноза

29.07.2016 10:46

Душа Мајкић би им то доста јефтиније урадила а Баја је то могао намјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

29.07.2016 18:46

Доктору по дијагнозу.

Name

милош

30.07.2016 07:06

Као права сестра српкиња пола је одмах донирала за браћу преко Дрине! буххахаххахахха

ОДГОВОРИТЕ