Шта о вама говори накит који носите?

Жене које највише воле минђуше су одважне и снажне, док је прстен фаворит одмерених. Постоји још низ правила о томе како на основу избора накита можете неког да "прочитате".

Мода и љепота 14.07.2016 | 10:17
Шта о вама говори накит који носите?
Накит је идеалан да привуче пажњу, али исто тако моћно је средство да са одређених недостатака одврати поглед и усмери га на другу страну. Неписано правило је да су жене које највише носе минђуше одважне и јаке, желе да их сви гледају у очи док разговарају, а вероватно су сигурне и у своје лепо лице, чим акценат стављају на њега. За девојке које радије носе наруквице важи да су тајанствене, више говоре делима него речима. Огрлице су резервисане за даме којима импонује да их гледају у деколте. Прстен је избор одмеренијих девојака, поготово ако није велик и упечатљив. Постоји још низ правила о томе како на основу избора накита можете неког да "прочитате".
* Бисери

Ако је ово ваш фах, онда сте традиционални, понекад и конзервативни, али свакако волите класичне ствари. Данас их често носе даме које воле ретро стил, који је некад ишао уз филмске диве. Због тога се за њих везују и отменост и софистицираност.

* Уникатни комади

Модерне девојке и оне које имају богатији "џеп" преферирају ручно рађене и оригиналне предмете, јер желе да се издвоје из масе, буду другачије и истакну се.

* Слојевито

Жене које носе слојевит накит - већи број наруквица или огрлица истовремено желе да привуку пажњу на место на којем га носе, као што је рецимо деколте.

* Велик и упечатљив

Ако волите да носите велике и јарке комаде, који упадају у очи, значи да сте јака особа, доминантна и желите да будете у центру пажње. Имате самопоуздања, живите по свом и не брине вас туђе мишљење.

* Старински

Овакав накит је део наследства, поклон баке и мајке, које су те минђуше или огрлицу носиле када су биле веома младе, а ако их ви волите, значи да сте сентиментални, нежни и женствени.

* У боји

Уколико волите да носите црвени накит, то значи да сте отворена особа, док розе открива страсну природу. Жута је симбол оптимистизма, плава саосећајности, а зелена искрености.

Новости
фото: интерет

Коментари / 0

Оставите коментар