Болитијери на Новаковој конференцији: Почаствован сам

Ник Болитијери, легендарни амерички тениски тренер, појавио се на конференцији Новака Ђоковића и одао почаст српском играчу.

Тенис 29.06.2016 | 20:44
Болитијери на Новаковој конференцији: Почаствован сам
Болитијери је током каријере тренирао бројне великане светског тениса међу којима су Андре Агаси, Џим Куријер, Моника Селеш, Марија Шарапова, Венус и Серена Вилијамс, Мартина Хингис, Кеи Нишикори, Борис Бекер...

Он се после победе Ђоковића над Манарином појавио на конференцији и рекао оно што често говори: „Покушавам да пронађем слабост у твојој игри и не успева ми“, рекао је Болитијери, па је уследио одговор Ђоковића који се изненадио његовим присуством:

„Господине Болитијери, вау.“

„Волео бих ово да кажем. Ти си велики кредит за овај спорт и много ми се свиђа колико си скроман када су у питању рекорди које обараш и поштовање које имаш према овом спорту. Почаствован сам што те познајем“, додао је Болитијери, па је уследио нови одговор Ђоковића:

„Хвала ти, Ник. Ја сам почаствован што присуствујеш мојој конференцији за новинаре. Хвала ти много што си дошао. Одушевљен сам. Ово је дефинитивно обележило ову конференцију“, рекао је српски тенисер.

Ђоковић је у среду победом против Манарина стигао до новог рекорда јер је везао 30. Грен слем победу што нико пре њега није успео да уради.

У наредном колу играће против Кверија или Белучија.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

режисер

30.06.2016 10:01

Само најнаивнији могу повјеровати да његов долазак на Новакову конференцију за новинаре није пажљиво испланиран.Новак је покушао да одглуми изненађење ,али је очито да ннема глумачког талента .

ОДГОВОРИТЕ