Мале тајне моћног „Вотсапа“

Ера паметних телефона донела је и превласт апликација над традиционалним СМС-ом. Апликација која се издваја је „Вотсап“. Ипак, највећи број корисника није свесно какве све феноменалне могућности пружа механизам иза зелене иконице са слушалицом.

Информационе технологије 27.06.2016 | 10:31
Мале тајне моћног „Вотсапа“
Није тајна, али је слабо познато да апликација Вотсап (WхатсАпп) може да се користи и на рачунару. Све што је потребно је да посетите адресу www.wеб.wхатсапп.цом и да пратите упутства.

Уколико не желите да се види када сте последњи пут били на Вотсапу можете искључити опцију Сеен.

Поступак је веома једноставан: отворите апликацију, одете на Подешавања, затим одаберете Налог, Приватност, Виђен/а и од понуђене три могућности одаберете једну: да свако може да види када сте користили апликацију, да виде само ваши контакти или нико.

Све поруке које сте разменили можете сачувати тако што ћете их послати себи на имејл адресу.

Са „андроид“ уређаја додорните разговор или групу и задржите прст на екрану и одаберите опцију слење мејлом.

Власници „ајфона“ треба да оду у разговор који желе да сачувају, одабеу опцију Информације о контакту, а затим слање мејлом.

Превише активности других чланова група или пријатељица која не разуме да сте на послу могу довести до тога да телефон почне да вас иритира.

Искључите звук на одабраној комуникацијитако што ћете ући у жељени контакт или групу, одабрати Информације о кориснику, затим Утишаји определити се за један од понуђених периода.

РТС
фотот: wхатсапп

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

цупс

27.06.2016 18:29

Откако је вибер навалио са комерцијалним рекламама па цак и укинуо подрске за неке телефоне нпр. ББеррy итд. све нас је висе на овом зимзеленом :)

ОДГОВОРИТЕ