Анализа: Живот Адријана Мутуа као на филму...!

Свађао се, користио кокаин, ловио медведе са Ибром и упропастио каријеру! Пуно успона и падова - реченица која најбоље описује живот и каријеру Адријана Мутуа... Ексентрични румунски фудбалер је решио да у 37. години окачи копчаке о клин.

Фудбал 27.05.2016 | 23:00
Анализа: Живот Адријана Мутуа као на филму...!

Таленат никада није био споран, али... Каквим је стилом живео, право је чудо да је толико година и остао у професионалном фудбалу. Адријан Муту је човек који нас је годинама увесељавао. Нису то биле неке смешне или шаљиве анегдоте. Глупости које је правио биле се за категорију “веровали или не”...

Променио је 13 клубова, и од врха до дна ишао муњевитом брзином.

Муту једнставно није могао без журки. Ноћни изласци су му били све, а Београдом круже приче да је био редован посетилац сплавова у престоници Србије.

Због коришћења кокаина био је суспендован и то у најбољим фудбалским годинама... За бившег селектора Румуније Пицурку је рекао да је смешан, није поштовао никога. Добро, скоро никога - изузетак је Златан Ибрахимовић. Постали су одлични пријатељи, а Швеђанин је пре неколико месеци боравио у шумама Тарго Муреша где су заједно ловили медведе.

За репрезентацију Румуније одиграо је 77 утакмица и у просеку постизао гол на сваком другом мечу, а дрес са државним грбом носио је у периоду од 2000. до 2013. године. Играо је и у Индији, Француској, Италији...

За Тарго Муреш је ове сезоне одиграо само пет утакмица а пре неколико сезоне је постојала могућност да појача Партизан.

Једно је сигурно, недостајаће нам...

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар