Судија Ђокић: Божовић ме ударио! Божовић: Нисам!

Судија Ненад Ђокић, који је искључио Миодрага Божовића, у дербију против Војводине, тврди да га је тренер Црвене звезде ударио песницом по завршетку утакмице. Божовић то демантује.

Фудбал 09.05.2016 | 18:00
Судија Ђокић: Божовић ме ударио! Божовић: Нисам!

Против Миодрага Божовића, шефа стручног штаба Црвене звезде, биће вероватно покренут дисциплински поступак са тешком оптужбом, преноси "Спортски журнал".

Судија Ненад Ђокић званично је пријавио да га је тренер српског шампиона физички напао по завршетку утакмице са Војводином (1:3) и ударио песницом.

У пријави је Ђокић навео да га је тренер Звезде напао у тунелу унелу после утакмице и да га је Божовић после вербалних прозивки ударио испод левог уха и поцепао му дрес пред више сведока.

Божовић је у изјави "Спортском журналу" то одлучно демантовао:

"Не знам одакле такве вести. Ништа се није десило. Искључен сам и отишао сам у свлачионицу".

Доказни поступак тек предстоји, уколико се испостави да је Божовић направио овакав прекршај очекује га казна и нема дилеме да суспензија неће бити мања од шест месеци.

Тензија између Божовића и Ђокића трајала је током утакмице, а како се није играло пред публиком могле су да се чују и псовке. Све је кулминирало искључењем искусног стручњака у 71. минуту.

Овако је Божовић псовао судију:

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мозак

09.05.2016 19:47

Овакве бандите треба доживотно искључити из спорта , па људи моји такви уче нашу дјецу ферпллеју ...,и чудимо се кад их пребију као оног Партизановог јел би директора !

ОДГОВОРИТЕ