Искористите шминку до краја

Шминка није тако јефтина, па је важно да је потрошите до краја и из ње извучете све што нуди.

Мода и љепота 30.04.2016 | 08:22
Искористите шминку до краја

ТРЕНДОВИ у шминкању брзо се мењају, на тржишту се сваког дана појави неки нови производ. Шминка није тако јефтина, па је важно да је потрошите до краја и из ње извучете све што нуди.

* Сјај за усне и маскара често се залепе на зид тубице, па их не можете покупити апликатором. Затворену тубицу потопите у шољу с топлом водом, то ће “отопити” остатке шминке.

* Четкице за руменило и сенке редовно перите беби шампоном или неким благим производом за чишћење, јер скупљају бактерије и "загађују" шминку, она се квари и морате чешће да је мењате.

* Тубе са шминком исеците када буду при крају и изненадићете се колико је још остало унутра, па то сипајте у чисту посудицу.

* Кармин стављајте четкицом, јер не само да је то прецизније, већ га и трошите мање. Такође, четкицом можете и да лако покупите остатке ружа када га готово потпуно потрошите.

* Помешајте пудер и лосион за лице у посебну бочицу и добићете тонирану, хидратантну крему. Тако ћете ређе да користите пудер, а кожа ће бити хидрирана и баршунаста.

Новости

 

Коментари / 0

Оставите коментар