Модни атеље "Стелла" представио нову колекцију

Поводом 15 година рада, Модни атеље „Стелла“ је у клубу „Фројд“ у Бијељини премијерно приказао дио нове ”хауте цоутуре” колекције која ће бити представљена на предстојећој недјељи моде у Сарајеву.

Мода и љепота 02.03.2016 | 10:37
Модни атеље "Стелла" представио нову колекцију

У току свог петнаестогодишњег рада, кроз Модни атеље “Стелла”, прошли су километри најфинијих материјала, свиле, чипке сатена, килограми стаклених перли, циркона и украсних детаља, али вриједне руке креатора и кројача овог модног атељеа су оно највриједније што посједују, јер сваком новом колекцијом успију да одушеве даме које желе да за битне моменте изгледају спектакуларно. И нова колекција, која је представљена прије неколико дана у Бијељини донијела је дашак гламура у град.

- "Радимо искључиво уникате. Доста ручног рада и љубави је уплетено у наше хаљине и како већ кажу стари људи, рука је сваким даном све вјештија и вјештија, тако су и наше хаљине, бар по коментарима дама, све љепше и љепше. Трудимо се да то увијек буде нешто другачије, нешто посебно, наравно пратимо свјетске модне трендове, и што се тиче материјала и што се тиче украса, тако да са задовољством радимо ово сликање", рекла је за БН ТВ Миља Вуловић Тадић, једна од креатора Модног атељеа "Стелла"

Елегантне уникатне хаљине, радо су виђене у специјалним приликама, попут матурских вечери и вјенчања, и управо сезона која долази идеално је вријеме за креације које настају о овом модном атељеу.

- "Код нас већ, чим се заврши један период славља, одмах почиње интересовање за други, тако да ми већ имамо резервисане хаљине и вјенчанице за наредни период. Већином дјевојке долазе са фотографијама наших хаљина из нове колекције, да их резервишу и купе, али увијек има и оних које су већ нешто замислиле за себе, а Модни атеље "Стела" ради по наруџби, тако да заједно са неким њиховим сугестијама и жељама дођемо до нечега што ће изгледати стварно феноменално."- додаје Миља. 

Када је ријеч о бојама и новим трендовима, оно што из овог модног атељеа истичу је да се даме требају водити тиме да углавном носе оно што одговара њиховој грађи, њиховом тену, боји косе и да је то кључ доброг стила.

- " Носите оно што вам лијепо стоји, немамо ништа од тога, ако се сад нпр.носи зелено, да сви обучемо зелено, да се униформишемо и ми се држимо тога. Наравно пратимо све трендове, али увијек препоручујемо да носите оно што вам лијепо стоји. Што се тиче свечане колекције коју представљамо ту је непролазна чипка, шљокице, ручни рад, циркони.Што се тиче кројева све се носи, и уске и широке хаљине, оне које мало више "падају", лепршаве и сирена модели, и мини и макси...све долази у обзир"- додају из Модног атељеа "Стелла"

Колекција која је приказана биће представљена БиХ јавности у оквиру Сарајевског ФW који траје до 31.марта - 04.априла, а моделе Модног атељеа “Стела” носиће манекенке Модне куће “АБЦ” моделс из Сарајева.

 БН ТВ

 

Коментари / 0

Оставите коментар