Кејт Бланчет имала најбољу хаљину на Оскару

Гламурозна 88. додела Оскара почела је дефилеом номинованих и осталих званица на црвеном тепиху испред „Долби театра“ у Лос Анђелесу. Иако није освојила награду за најбољу женску улогу у филму „Керол“, модни критичари сматрају да је глумица Кејт Бланчет, као и претходних година, носила једну од најлепших хаљина вечери – минт-плаве боје са флоралним апликацијама из колекције „Армани Приве“.

Мода и љепота 29.02.2016 | 16:37
Кејт Бланчет имала најбољу хаљину на Оскару

Лепотица бала, како ју је прозвао Харперс базар, била је млада Алисија Викандер у прљаво-жутој хаљини марке „Луј Витон“.

Глумица Шарлиз Терон појавила се у „Диоровој“ хаљини црвене боје дубоког деколтеа.

Овогодишња најбоља глумица Бри Ларсон примила је Оскара у модрој хаљини „Гучи“ Алесандра Мишела, са наглашеним струком.

Руни Мара је носила елегантну хаљину „Живанши“ Рикарда Тишија са ручно рађеном чипком.

Певачица Лејди Гага, позната по свом ексцентричном стилу, појавила се као и прошле године у белом, у одевној комбинацији која се може дефинисати као вечерња хаљина са ногавицама, а коју потписује њен стилиста Брендон Максвел.

Глумац Џаред Лето је према оцени Харперс базара био најбоље одевени мушкарац вечери. Лето је носио црно одело са потписом Алесандра Мишела за „Гучи“, са црвеним цветом уместо традиционалне лептир-машне.

Оскаром награђени Леонардо Дикаприо носио је црно одело „Армани“, као и деветогодишњи Џејкоб Чендли, звезда филма Соба.

Глумац Енди Редмејн, номинован за најбољу мушку улогу у филму Данкиња, био је у елегантном црном оделу, са сакоом од плиша Александра Маквина.

Модни уредник Инстајл магазина Ерик Вилсон закључио је да је додела награда Америчке филмске академије била такмичење голих руку и да би вез и миље ускоро могли да буду дефинисани као вечерње хаљине, преноси Ројтерс.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар