Ријана као модни креатор

Популарна певачица Ријана опробала се и у улози модног креатора и на ревији у Њујорку током Недеље моде представила своју колекцију „Фенти Пума“ инспирисану Јапаном, са готово искључиво црно-белим креацијама уличног стила.

Мода и љепота 15.02.2016 | 15:30
Ријана као модни креатор

У интервјуу уочи ревије, која је одржана у мрачној атмосфери налик на шумску, на сцени окруженој димом и огледалима, певачица са Барбадоса рекла је да „ужива у креирању и изражавању луцкастих идеја које јој падну на памет“, преноси АП.

„То је најбоље у свему - имати могућност да се изразите“, истакла је Ријана, додавши да је мода за њу нешто што се природно испољава.

Ужива, како каже, у откривању различитих стилова, материјала и кројева што „није лако, али није ни много напорно“.

Једна од највећих певачких звезда данашњице годинама је посећивала модне догађаје. Готово редовно је била у публици на ревијама креатора као што је Александер Ванг, те сада каже да ју је инспирисало много великих светских дизајнера, мада ниједног не жели да именује јер не жели никога да имитира.

Ревији на којој је представљена Ријанина колекција за кућу „Пума“ присуствовали су бројни љубитељи моде, међу којима су били и амерички глумац и домаћин предстојеће доделе Оскара Крис Рок, супермодел Наоми Кембел, певачи Ни-Јо и Пит Венц, креатор Џереми Скот и уредница Вога Ана Винтур.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар