"Вива Воx" одушевио бијељинску публику

Хор “Вива Воx“, који се прославио обрадама поп хитова, одржао је синоћ концерт за памћење пред препуном великом салом Центра за културу “Семберија“. Због великог интересовања, пред бијељинском публиком "Вива воx" ће наступити и вечерас у истој сали, а концерт почиње у 20 часова.

Република Српска 14.02.2016 | 17:30
"Вива Воx" одушевио бијељинску публику

Сви који су имали среће да купе карте за друго концертно вече, биће у прилици да уживају у чаролијама београдског а цаппелла хора."Репертоар за обје вечери ће бити исти, јер не желимо да правимо разлику између публике првог и другог дана.

Сваком концерту приступамо на исти начин, без обзира да ли је пет посјетилаца или десет хиљада људи у публици. Када на лицима публике видимо задовољство због музике коју правимо на сцени  то нам даје додатну енергију, па сви заједно уживамо, рекла је диригент гора Јасмина Лорин.

Осим Центра за културу, организатор концерта је и Омладински савјет Бијељина, који кажу да је ово поклон граду поводом Дана заљубљених.

Љиљана Еркић директорица Центра за културу нагласила је да су карте за оба концерта распродате у року од два сата након објаве да су пуштене у продају, што је рекорд када су гостовања овог типа у питању.

Хор Вива Воx из Београда, предвођен диригенткињом Јасмином Лорин, постоји од 9. маја 2005. године, 2009. године у своје наступе уводи ритмичку подршку бит бокса, вокалне технике којом се имитирају звуци бубњева и перкусија и окреће се извођењу популарне музике искључиво гласовима, без инструменталне пратње (а цаппелла).

Врхунац њихове досадашње каријере представља концерт у сали Генералне скупштине Уједињених Нација поводом прославе Српске нове године 14.јануара 2013. године.

Други концерт који је обиљежио каријеру хора био је наступ у Великој хали народа у Пекингу, пред великим бројем високих државних функционера Кине.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Семберац

14.02.2016 17:05

Заболе ме за некакав дан заљубљених... Ја славим Светог Трифуна... А што се хорова тиче, хор Србадија је без премца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

14.02.2016 23:53

Е моји СРБи, поред толико лијепих СРБски имена ви нађосте да свој хор назовете туђим ријечима. То је само доказ колико је данас СРБски Народ духовно поробљен. Многи СРБи нису више ни свјесни свога робског положаја!

Name

мила

14.02.2016 18:00

браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

14.02.2016 23:05

То Семберац увијек осудјујес све сто је напредно.По теби би у Центру за културу требали бити Мара И Дервентске лоле.

Name

М

15.02.2016 06:50

Па Михаило, погледај мало и поријекло твог имена... Српско није

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИКО Микић

15.02.2016 14:50

М, када би ти знао историју СРБскога народа и мојих претка љубо би тада мени СКУТЕ и рукаве и стопе куда прође а не другима!