Звездине ''резерве'' тукле Кубањ, први тим изгубио од Урала!

Фудбалери Црвене звезде поражени су од Урала резултатом 2:1, у првој суботњој утакмици на припремама на Кипру. 

Фудбал 14.02.2016 | 08:00
Звездине ''резерве'' тукле Кубањ, први тим изгубио од Урала!

’Црвено-бели’ полако завршавају припреме, а против Урала тренер Миодраг Божовић извео је најјачи састав за који се очекује да буде основа тима у Суперлиги.

Звезда је после изједначеног првог полувремена прва затресла мрежу, али је гол Срнића у 49. минуту поништен због офсајда.

Само четири минута касније руски клуб је стигао до предности – Данчев је изашао испред Кахримана који је излетео, али није успео да заустави ударац ривала. Ипак, радост Урала није дуго трајала јер је већ у 58. минуту Виеира донео егал.

Доналд је пресекао лопту на средини терена, додао до Португалца који је обишао чувара мреже и изједначио.

Следећих неколико минута припало је српској екипи која је могла до преокрета да су Срнић и Ле Талек били прецизнији, а казна је стигла у самом финишу. Асемедо је прецизно извео слободан ударац и поставио коначан резултат.

Црвена звезда: Кахриман, Петковић, Луковић, Едсон, Ибањез, Ле Талек, Доналд, Грујић, Катаи, Срнић и Виеира.

Фудбалери Црвене звезде су потом на прави начин закључили су припреме, пошто су савладали Кубањ са 2:0.

Први погодак постигао је Петар Орландић у 83. минуту, који је искористио центаршут Гаврића, да би тријумф потврдио Рендулић на два минута до краја.

У првих пола сата Руси су били бољи, поништен им је гол због офсајда, једном је голман Супић спасао црвено-беле, који су на осам минута до полувремена тражили пенал после старта над Бабунским.

У другом полувремену тренер Божовић додатно је комбиновао и на крају му је џокер са клупе и донео победу – Орландић је ушао у 70. минуту уместо Сикимића и био је човек одлуке. На крају је тријумф потврдио Рендулић, који је био највиши у скоку после убацивања Стојановића.

Тако су се у последњој провери боље показали ’резервисти’ од оних који су планирани као први тим за пролећни део сезоне – прва гарнитура изгубила је од Урала 2:1.

Црвена звезда: Супић (Манојловић 45), Цветковић, Павићевић (М. Стојановић 70), Рендулић, Анђелковић, Ристић, В. Јовановић (Н. Јовановић), Бабунски, Плавшић (С. Стојановић 67), Гаврић, Сикимић (Орландић 70).

Коментари / 0

Оставите коментар