Објављене фотографије Самсунг Галаxy С7 прототипа

Само 11 дана нас дели од Самсунг-овог Унпацкед 2016 догађаја, када ће први пут званично бити представљен нови Галаxy флегшип смартфон.

Информационе технологије 11.02.2016 | 10:30
Објављене фотографије Самсунг Галаxy С7 прототипа

Као што је и очекивано за уређаје таквог профила, процуреле информације и гласине се брзо појављују интернетом, па смо пре пар дана имали прилике да видимо прве фотографије С7 модела са предње и задње стране, а данас имамо прилике да видимо прототип уређаја у златној варијанти.

Након многих шпекулација о могућих четири различитих Галаxy С7 варијанти, Самсунг се одлучио за свега два модела, 5.1-инчни "обичан" Галаxy С7 и 5.5-инчни Галаxy С7 едге.

До сада смо имали прилике да видимо С7 модел на рендерима у црној и сивој варијанти, а данас имамо прилике да видимо слику прототипа у златној варијанти. Прошлогодишњи Галаxy флегшип је долазио у црној, сивој, златној и белој, као и ексклузивној плавој боји само за С6 модел, док је С6 едге имао своју зелену варијанту.

На приказаној фотографији је представљен прототип уређаја, направљен за произвођаче маски и за промотивне сврхе, и није у питању функционалан телефон.

Међутим, према великом броју извештаја, очекује се да ће С7 заправо изгледати као и приказани прототип.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар