Исповијест Виктора Валдеса о страшним данима у Манчестеру...

Да сам у Јунајтеду ударио главом у стативу и прогутао језик нико не би ни приметио! Мучни дани иза искусног голмана...

Фудбал 14.02.2016 | 22:40
Исповијест Виктора Валдеса о страшним данима у Манчестеру...

Деловало је као идеално решење, али Виктору Валдесу није дуго требало да схвати да било и бољих опција од доласка у Манчестер јунајтед. У емотивном интервјуу за шпански Ел Паис бивши голман Барселоне је на пластичан начин описао колико је усамљен био током седам месеци на Олд Трафорду, колико је издржао пре но што је главом без обзира побегао на позајмицу у Стандарда из Лијежа.

Седам месеци, одвојен од екипе, са тренером голмана Јунајтедове омладинске школе Аленом Фетисом. Један посебно занимљив разговор њих двојице Валдес је овако препричао...
"Питао сам га: А шта да сам ударио у стативу, да сам остао без свести, да сам прогутао језик? Он је одговорио: ’Телефон ми је у џепу, звао бих да неко дође да ти помогне’. Рекао сам му да сам веома усамљен", искрен је био Валдес.

То међутим не значи да је љутњу усмерио ка тренеру Лују ван Галу.
"Огорченост? Нема тога. Уопште. На крају крајева, Ван Гал ми је дао шансу да дебитујем у Барселони, он ме је бирао када нисам имао клуб и пружио ми прилику да се опоравим од повреде колена. Увек ћу му бити захвалан. Дубоко у себи, знам да не бих био овде да није било Ван Гала", признаје Валдес.

Коментари / 0

Оставите коментар