Растанак на помолу?! Минесота дефинитивно дигла руке од Бјелице!

Пре тачно три месеца Немања Бјелица је бриљирао против Чикага, убацивши 17 поена, уз 11 скокова, пет асистенција и две блокаде. Сада, међутим, није био део Минесотиног тима који је изненадио Булсе и савладао их са 112:105.

Кошарка 07.02.2016 | 17:40
Растанак на помолу?! Минесота дефинитивно дигла руке од Бјелице!

Тренер Тимбервулвса Сем Мичел одлучио је, други пут у низу, да не користи услуге српског репрезентативца. Тако је МВП Евролиге са клупе гледао како му саиграчи, серијом 12:0 на крају меча, наносе пораз Чикагу, а Мичел је непосредно уочи тог дуела управо говорио о Немањи.

"Знате, он се мучи мало. Дешава се то током сезоне. Вртешка се врти, а он, ето, изгледа да није на њој тренутно. Али, нешто ће се десити у једном тренутку и он ће имати шансу да се на њу врати", рекао је тренер Минесоте.

До пре пет дана, када је Бјелица последњи пут играо, и то шест минута у поразу од Лејкерса, Мичел је био главна тема у Минесоти јер иако расположе младим тимом, био је то пети узастопни неуспех екипе, која је у том тренутку имала трећи најгори учинак у лиги, 14-36. Од тада, Тимбервулвси су у гостима победили Клиперсе, сада код куће Чикаго. Како су то два тима који иду ка плеј-офу, Сем Мичел би још и могао да остане шеф стручног штаба, а Немања... Немања да и даље, ван "вртешке", посматра шта се дешава у најјачој лиги света.

У победи над Булсима истакли су се његови саиграчи Таунс (26 поена, 17 скокова), Диенг (24 поена, 13 скокова) и Вигинс (21 поен), а попут Бјелице паузирали су и Кевин Гарнет и председник КК Партизан Никола Пековић. Код Чикага, који је наступио без Миротића и Батлера, бољи од осталих били су Пау Гасол са 25 и Дерик Роуз са 18 поена.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

горан

07.02.2016 17:36

Бјелица није играц за НБА лиге онакав млитав, за њега је евролига плафон, једина добра страна је сто је узео мало висе пара и то је то, али сто се његове каријере у НБА тице она је унапријед пропала.

ОДГОВОРИТЕ