Живковић се вратио у Београд са сузама у очима!

Још ми је врућа глава, јако ми је тешко! Андрија Живковић, још увек фудбалер Партизана који је пребачен у Телеоптик, вратио се у Београд нешто пре 15 часова.

Фудбал 05.02.2016 | 21:00
Живковић се вратио у Београд са сузама у очима!

Златни "орлић" је одлуком челника црно-белих враћен са припрема са Кипра због одбијања да продужи уговор и вишенедељне саге око наставка његове каријере.

На аеродрому "Никола Тесла" сачекали су га репортери "Блица", а Живковић је стигао летом из Атине, видно нерасположен и са сузама у очима.

Није га сачекао ни отац Јовица, нити представници клуба, само петоро-шесторо старијих људи, који су га брзо спровели и одвезли са аеродрома.

"Још ми је врућа глава, нисам још свестан свега и не знам шта бих могао да кажем. Било ми је јако тешко, има истине и да сам плакао... Шта да се ради, то је фудбал, морам да изађем јачи из овога", рекао је Андрија одмах по доласку у Београд.

Било је очигледно да је Живковићу много тешко да прича о целом проблему, али се кратко осврнуо на став навијача који су уз клуб.

"Не знам стварно... Нисам ни ја паметан, нисам заслужио, то је став клуба и ја то поштујем. Не бих више да причам. Довољно се вртело све ових дана. Било је писмо и саопштење зашто је све овако", додао је Живковић.

Он је навео и да ће поштовати све одлуке клуба, као и да га није на аеродром у Ларнаки испратио само Саша Лукић.

"Саиграчима је било јако тешко, поздравили смо се сви у четвртак и јутрос. Лукић ме је јутрос испратио, али је свима било тешко. У Партизану сам још шест месеци и поштоваћу све што ми се каже", завршио је Живковић.

На крају је рекао да не би да коментарише да ли је имао притисак саиграча и тренера, али је додао да га није било.

Коментари / 0

Оставите коментар