Грешке код куповине веша

Свака трећа дама се разочара кад схвати да је момак омашио њену величину.

Мода и љепота 18.01.2016 | 13:00
Грешке код куповине веша

ПОКЛАЊАЊЕ веша девојци требало би да буде забавно, секси и узбудљиво. Али, често овај догађај иницира расправу и њено узнемирено "па ти ме уопште не познајеш". Не, није проблем у чињеници да сте јој купили веш. Према истраживањима, већина жена, тачније 78 посто, воли да добије веш, али не било какав.

Свака трећа дама се разочара кад схвати да је момак омашио њену величину. Углавном момци купују мање бројеве него што партнерка носи, што девојке понекад тумаче као поруку да смршају. После величине, следећа најчешћа грешка је избор веша, што даме потврђују примедбама да су добиле вулгарне гаћице и брусхалтере. На листи жалби налазе се и оне да им је партнер купио неудобан веш и боју коју не воле.

Како не би погрешили, стручњаци саветују мушкарцима да у куповини веша буду пажљиви. За почетак, сазнајте њену величину што није нимало тешко, само завирите у гардеробер кад она није ту и видите број на етикети. Затим се сетите веша који она иначе носи, било у свакодневним, било у специјалним приликама. Размишљајте у том правцу, ако јој купите нешто потпуно другачије, велика је вероватноћа да јој се неће свидети.

На пример, ако је никада нисте видели у тангама, вероватно не воли да их носи, па немојте бацати паре и ризиковати расправу. Обратите пажњу на материјал, ако вам није угодно да рукама прелазите преко њега, помислите како ће тек њој бити да га носи. А тешко је изгледати секси кад вас нешто стеже и гребе. Ако сте и даље збуњени, изаберите чипку која код већине дама "пали". Не заборавите да веш купујете њој, па немојте испуњавати своје фантазије на овај начин.

Новости

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Богоје

18.01.2016 12:42

Најбоље су ове сто ходају без гаца, ја имам згодну младу комсиницу никада јој на стртику нисам видео да суси гацице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крњо

19.01.2016 06:28

Свака цаст за комсиницу без гаце. Ста це јој гаце.

Name

Обојица

19.01.2016 17:04

Дебили

ОДГОВОРИТЕ