Које порно филмове гледају мушкарци, а које жене?

У студији објављеној у једној од публикација "Јоурнал оф сеx ресеарцх" доступни су резултати студије о томе које врсте порнографских филмова најчешће гледају мушкарци, а које жене.

Занимљивости 30.11.2015 | 17:40
Које порно филмове гледају мушкарци, а које жене?

У студији је учествовало преко 2.000 жена и мушкараца, који су попуњавали упитник у којем су морали назначити који од 27 различитих жанрова порно филмова их привлачи највише.

Резултати студије су сљедећи: мушкарци највише гледају аматерске порнографске снимке, филмове са женама са великим грудима, те анални секс.

Кад су жене у питању, оне преферирају "софт цоре" (блаже верзије порнографских филмова), ганг банг (групни секс), те велике пенисе.

Кад говоримо о најгледанијим жанровима који су присутни и код мушкараца и код жена, присутне су двије категорије филмова - орални секс и секс утроје.

Извор: Клиx.ба

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Циме се баве доконе даме

01.12.2015 18:47

Немојте мислити да вас свака зена гледа и цека кад це се указати дилдо или пумпа за постизање зељене тврдоце. Прохујало с вихором, Ханка /филм не умјетница/, Узаврели град итд. Нико није скинуо гаце, а сви смо зељели макар на трен бити на њиховим мјестима.

ОДГОВОРИТЕ