Коста бацио маркер на Муриња! Шта каже ''Посебни''?!

Фудбалер Челсија Дијего Коста бацио је свој маркер на менаџера ’Плаваца’ Жозеа Муриња, очигледно огорчен јер није добио прилику у дуелу са Тотенхем. Менаџер Челсија Жозе Мурињо рекао је после дуела са Тотенхемом да нема никакав проблем са нападачем Дијегом Костом.

Фудбал 30.11.2015 | 08:40
Коста бацио маркер на Муриња! Шта каже ''Посебни''?!

Дуел на „Вајт Харт Лејну“ завршен је без голова, а још пре утакмице Мурињо је објавио да Коста неће бити у постави, нагласивши да је много више очекивао од њега.

Шпански фудбалер је у досадашњем делу сезоне у Премијер лиги постигао само три гола на 12 утакмица, а како је прихватио Мурињову одлуку да не буде у стартних 11 говори и то да се није загревао са тимом.

Међутим, око 82. минута утакмице речено му је да почне да се загрева, што је и учинио, али је десет минута касније Мурињо прилику дао Кенедију, а не њему. Коста очигледно није добро прихватио такву одлуку, па је на путу до свог места на клупи скинуо свој маркер и бацио га у Мурињовом правцу, а он је пао поред португалског стручњака.

Менаџер Челсија Жозе Мурињо рекао је после дуела са Тотенхемом да нема никакав проблем са нападачем Дијегом Костом.

Мурињо је свог првог нападача оставио на клупи против Тотенхема, а Костаје, када је схватио да неће ући у игру, бацио маркер у правцу свог менаџера.

„За мене је његово понашање нормално. Он је врхунски играч који је остао на клупи, нормално је да није срећан. Да је желео да ме повреди, не би то урадио са маркером. Имам добар однос са Дијегом“, рекао је Мурињо после утакмице.

Он је додао да је с разлогом оставио Шпанца на клупи.

„Мислим да је Дијего изузетно привилегован. Он је последњи играч који је остао на клупи. Сви су били, капитен Тери, Ивановић, Кејхил, Фабрегас, Педро и играч године Азар. Дијего је остао у тому у свим мечевима, а данас је стратегија била другачија. Срећан сам својом одлуком и играчима. Еден је могао да одигра цео меч и био је опасан по поротивника, био је близу гола“, додао је Португалац и рекао да Коста није повређен.

„Физички је у реду. Добро ради, сваки дан је позитиван, он је један од најпозитивнијих у тиму. Не очекујем од играча на клупи да скаче од среће.“

Коментари / 0

Оставите коментар