И за викенд облачно са кишом и снијегом

Данас се у Босни и Херцеговини очекује облачно вријеме. На југу земље киша прије подне. У осталим подручјима већином снијег, у низијама је могућа и сусњежица.

Босна и Херцеговина 27.11.2015 | 09:18
И за викенд облачно са кишом и снијегом

Падавине нису обилне. Вјетар у Босни слаб сјеверног и сјеверозападног смјера. У Херцеговини умјерено јака бура. Температура ваздуха већином између –3 и 3°Ц, на југу земље од 4 до 9°Ц.

У суботу облачно, локално са слабим снијегом прије подне. У Херцеговини дјеломично ведро. Вјетар слаб сјеверног и сјеверозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између –4 и 1°Ц, на југу земље од 2 до 6°Ц. Највиша дневна температура између 0 и 5°Ц, на југу земље од 6 до 10°Ц.

У недјељу у Босни и Херцеговини пролазно наоблачење са запада. У Босни у низији киша или сусњежица, а у вишим подручјима снијег. У Херцеговини без падавина. Вјетар слаб сјеверног и сјеверозападног смјера. Крајем дана вјетар у скретању на југо. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између –4 и 1°Ц, на југу земље од 1 до 5°Ц. Највиша дневна температура између 0 и 5°Ц, на југу земље од 7 до 11°Ц.

 

Коментари / 0

Оставите коментар