Иванић: Стабилна БиХ значи стабилан регион

Српски члан Предсједништва БИХ Младен Иванић је у изјави након самита који је одржан у Загребу поручио како стабилна Босна и Херцеговина подразумијева и стабилан регион.

Босна и Херцеговина 25.11.2015 | 20:50
Иванић: Стабилна БиХ значи стабилан регион

"Што је регион стабилнији, то су бољи услови и унутар БиХ да функционишемо на нормалан начин. Зато су овакви састанци више него корисни. Било је добро што смо данас не само међусобно, него и са врло озбиљним политичарима, попут Бајдена и Туска, пренијели другачију слику о БиХ и о региону. Мислим да ће то имати позитивне ефекте на дугорочни развој и на шансу да уђемо у ЕУ", рекао је Иванић.

У Загребу је завршен самит у оквиру процеса Брдо-Бриони. Овај догађај окупио је лидере региона, а почасни гости били су потпредсједник САД Џо Бајден, предсједник Европског савјета Доналд Туск и аустријски предсједник Хајнц Фишер. Скупу су присуствовали и чланови Предсједништва БиХ.

Извор: Н1

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цxв

25.11.2015 20:13

не млати висе са својом демагогијом..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цезар

25.11.2015 22:18

А што не би млатио, за то се има плата од 7000КМ, и уплате за социјално и пензионо, чак и национална пензија, и још којешта...Док је будала њима је ко бубрезима у лоју.