Рушење Додика или спас од криминала!?

Предсједник Републике Српске Милорад Додик могао би се наћи на удару одређених снага којима није по вољи његово настојање да води политику прије свега у интересу грађана Српске.

Република Српска 23.11.2015 | 18:18
Рушење Додика или спас од криминала!?

Посебну пажњу, према поменутом плану, међународни центри придају и детаљној анализи контаката предсједника Републике Српске Милорада Додика са Русијом и њеним лидерима, јавља Спутњик, а преноси РТРС.

Како се наводи, план би спровеле чланице опозиционог такозваног Савеза за промјене: Српска демократска странка, Партија демократског покрета, Народни демократски покрет, који иначе чине власт у заједничким органима БиХ са још неким мањим партијама, појединим медијима и невладиним организацијама.

План подразумијева свакодневне жестоке нападе на предсједника Републике Српске Милорада Додика "кога треба додатно потпиривати и провоцирати, уз перманентну криминализацију његове личности и сталне оптужбе за наводно покривање криминализованих особа".

Ово није први пут да овакве информације долазе из кухиње Милорада Додика, тврде у највећој опозицијоној странци у Републици Српској.

Сваки пут када се појаве нови докази о милионским крађама и у које је умијешан врх Републике Српске, СНСД пласира приче о наводним плановима за рушење Милорада Додика, та кукњава није ништа друго него подвале и лажи којима се покушавају прикрити бројне афере у које је умијешан Милорад Додик.

Наш народ каже у "страху се велике очи". То је само потврда да се врх Републике Српске плаши доказа о криминалу и сазнања до којих је дошао СДС и Савез за промјене.

Једна од тих афера, које су уздрмале врх Републике Српске је и сазнање како је Додик купио вилу у Београду, као и како су испарили милиони из Бирча, Бобар банке, Балкан Инвесмент банке, Робне куће Боска, ИРБ и многе друге.

СДС још једном упозорава да је највећа опасност за Републику Српску државни криминал и корупција која је ушла у све поре система.

СДС ће наставити да се залаже да сви у Републици Српској подједнако одговарају пред законом, а да они који су на највишим функцијама буду још строжије третирани због штете коју су својим криминалом нанијели Републици Српској.

То неће промијенити ни лажне вијести и тобожње анализе, као и разна подметања које се пласирају преко плаћеничких медија и тзв. Јавног РТВ сервиса.

Предсједник ПДП-а Младен Иванић рекао је да је ријеч о највећој глупости коју је чуо.

"Ово показује страх актуелне власти од приче о криминалу и покушај да сваку реалну причу о криминалу претвори у неку завјеру. Аутор овог текста је у Бањалуци и ја могу да претпоставим о коме је ријеч, али још није вријеме да говорим о томе."

Иванић је додао да ништа од овога није тачно, те да не треба обраћати пажњу на овакве тврдње.

Чињеница је да смо ми у Савезу за промјене у јако добрим односима и са Руском Федерацијом и са свим другим међунарподним чиниоцима, казе Иванић.

Предсједник НДП-а Драгана Чавић је такође одбацио тврдње изнесене у тексту оцјенивши их као дио режимске политичке харанге.

Свако упирање у опозицију и изношење гнусних лажи служи само за једну сврху, а то је да се заштите они који су починили силни криминал у Републици Српској.

Ми у Савезу за промјене заступамо интересе грађана и то ћемо наставити да радимо без обзира на њихове лажи, рекао је Чавић и оцијенио да је ријеч о скупо плаћеној медијској кампањи режима у Републици Српској.

БН ТВ

Коментари / 82

Оставите коментар
Name

Хумор

23.11.2015 17:23

"Предсједник Републике Српске Милорад Додик могао би се наћи на удару одређених снага којима није по вољи његово настојање да води политику прије свега у интересу грађана Српске." је хумор, да се упи*аш у гаће. Које снаге? Које настојање? Који интерес грађана Српске? Који Предсједник?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

23.11.2015 17:39

Смијурија од текста који је Баја написао. Па толико су покрали и отели да ни сами нису свјесни. Баја само јос нема појма ста је све украдено и отету у његово име јер полрони на помен његовог имена стоје мирно. Довољно је реци ПОСЛО МЕ БАЈА.

Name

Деки

23.11.2015 17:46

Гдје су паре?Додик одговара да русе РС.Гдје је кила злата страни плаценици зеле да русе РС.Ко је покрао Бобар банку и Бирц.Опозиција и домаци издајници русе РС.Ко је са РТРС у дослуху са криминалцима,казе Миле СДС купује лазне сведоке да сруси Српску...УХАПСИТЕ МИЛОРАДА ДОДИКА!!!!

Name

Микаило

23.11.2015 17:57

Онај који псује мајку свима који нису за њега гласали. Е то је насх председник. А биљег и не заслузујемо, цини ми се.

Name

Милос

23.11.2015 18:01

Бозе драги како овај цовјек з***а народ!? Сјетите се само бомбе у Борику,хиљаде арапа,Будимпесте,крвавог прољеца,аутобуса из Федерације и ста све јос!? Тај цовјек је највеце зло српског народа,прије це унистити и спалити Републику Српску него признати да су он и његова хоботница опљацкали неколико милијарди и економски и системски нас довели на дно дна!!!

Name

Револт БЛ

23.11.2015 19:14

Срушићемо те битанго и без Савеза за Промјене,западних сила,НВО и без марке и евра! Упропастио си и опљачкао све што си дотакао.

Name

ријец је ријец

23.11.2015 19:48

Додикове а Влада је вец одавно зрела за утврдјивање властите одговорности за пропале банке, корупцију и оронуло здравство и сколство.. Група корумпираних политицара са ниским побудама, без перспективе и морала..

Name

СелманКРИМИ

23.11.2015 19:58

Сав Бајин криминал је између осталог и под "заштитом" корумпираног дијела тужилаштва и судства који контролише криминалу и корупцији склони бивши Министар НЕправде Џери Селман који се обогатио у аферама "Нотари", "Помиловања", "зграда Окружног привредног суда БЛ", "неукњижена зграда полицијске агенције која је плаћена по 3x надуваној цијени а нема чак ни грађевинску дозволу" и.т.д.

Name

смијесно

23.11.2015 20:42

За њега је кила злата за коју га терете да је узео смијурија и стварно јесте и реално показује богатство које је присвојио у односу на ту мизерну килицу злата иако у нормалним дрзавама оставке дају због погресног тросења новаца за репрезентацију...село моје малено ко је главни овдје...тузно

Name

Покојна Милева

23.11.2015 21:21

Мозда неко и узима паре да те руси Милораде....ја те мрзим гратис....и бесплатно подрзавам све Србе који те тусе...

Name

шоу

23.11.2015 22:11

"РТРС" пуста прилог 10 мин о русењу а онда са пола реценице казе СДС је демантовао наводе агенције Спутњик! Који примјер објективног информисања!!! Невјероватно!??!

Name

рибизла

23.11.2015 23:20

Револт БЛ, то је коментар!

Name

Михаило Микић

24.11.2015 02:34

Можда је тако а можда и није. А како је? Нико НЕ ЗНА! Сви лопови лове сада рибу у мутним водама служећи се прљавим радњама. Зато мислим да сменом Додика СРБски Народ не би ништа добио него само политичку кризу изазвао. Додика је довела МЗ уз прећутно сагласност већине "политичара" који сада оправдано или не Додека критикују и нападају. Зато умјесто смјене Додека боље би пуно боље да све политичке здраве снаге у РС раде на успостављању контроле рада државних службеника и на промјени свијести наших "политичара" који морају да схвате да ће они прије или после одговарати за свој рад пред Богом, СРБском историјом и СРБским Народом. Како садашњи "политичари" буду радили тако ће и проћи када се због њиховог нерава дигне кука и мотика и буна народна. Садашње стање у свим "државама" бивше Југославије ближе је АНАРХИЈИ него ДЕМОКРАТИЈИ. Ако се овако као до сада настави да ради народ ће са правом да буде против такве ДЕМОКРАТИЈЕ којој је У ствари сатанска ДЕМОНОКРАТИЈА! СВЕ ШТО ДОЂЕ ТО И ПРОЂЕ. ПРОЋЕ ТАКО И САДАШЊА ЛАЖНА ДЕМОКРАТИЈА И ЊЕЗИНИ НОДИОЦИ И ПОПУТ КОМУНИЗМА ОТИЋИ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ ГДЕ ЗАВРШАВАЈУ СВЕ ИДЕЈЕ И СВИ ЉУДИ КОЈИ НЕ СЛЕДЕ ИСТИНУ ХРИСТОВУ И ПРАВДУ БОЖИЈУ!

Name

Иван

25.11.2015 16:52

@Перо 23.11.2015. 18:39х Баја не пише текстове. Неће он, ваљда, трошити своје драгцјено вријеме на то. СНСД има своје билтене - Незавиасне новине, Глас Српски, ПРЕССРС, АТВ, РТСРС. Тамо има своју медијску подршку...колумнисте, текстописце...Неке плаћа из буџета Републике Српске, а неки то "волунтаристицки" раде. Баја има паметнија посла...

Name

днк

23.11.2015 17:24

Ко о чему-Миле о поштењу!Обични кримос!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.11.2015 17:24

Још га треба прогласити као мученика. Која гебелсова пропаганда од стране режимског РТРС медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Трецина

24.11.2015 09:21

Са Додиком је пак лако, он се сам компромитује својом простотом. Цовјек види с ким има посла и без оптузби и доказа.

Name

Никола

23.11.2015 17:26

Додик је направио висе стете свом народу, него сви непријатељи заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милица

23.11.2015 17:26

Куку нама с вама. Свим горе наведеним.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

23.11.2015 17:28

Кад је СССР окупирао Цехословацку мјесни одбор КПЈ у једном селу код Узица одрзао је хитну сједницу.Донијели су закљуцак да се СССР одмах морају повуци.На крају кад су заврсили неко упита а ста цемо ако СССР не напусте Цеску?Размисљају дуго па закљуце да це опет одрзати састанак...тако и нас возд.Стално плати неким својима да га као нападају па га бране па је зртва и Србин највеци медју нама а у ствари обицан лопов који це плакати кад га СИПА ухапси.Сатра се она јадница Биљана бранеци га на дневнику РТРС али понестаје им идеја...досадни су постали и својима обозаваоцима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

23.11.2015 17:30

То је оно сто сам рекла,идемо у пропаст,Република Српска це нестати за 10 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

23.11.2015 18:58

Поздрав Мајо теби,писи.

Name

горан

23.11.2015 19:00

Мајо писи.

Name

Ана

24.11.2015 08:27

Горане волим те, али не предсједника. Смијем ли ја тако? Мајо ајд воздра!

Name

реално стање

25.11.2015 07:19

10 година је дуг период. Пропасце за 3 године ако се овако настави. Додусе треба напоменути да је задатак економски гледано скоро немогуц: РС са бројем становника као Минхен, која агира као дрзава, одрзати на зивоту? Мисија немогуце!

Name

реално

23.11.2015 17:39

Мене само цуди засто се госп. Додик није критицки осврнуо на резултате свог рада? Уњесто тога Додик трази алиби за задњих 10 година??? Његова неструцност и непрофесионалност у методама рада је висе него оцигледна. Али то није препрека за утврдјивање његове одговорности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

23.11.2015 17:39

Ма хапсите лопова...ко га ..бе висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радник

23.11.2015 18:16

Исправан став. И не само њега. Све остало је празна прича.

Name

Плава вода

23.11.2015 17:41

Како је у народу кратко памцење.Овакве информације су наруцене.Обицно се пласирају када Баји додју тези дани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

23.11.2015 17:43

Г, Додик у име себе и моје породице, молим Вас да престанете да уностите раздор медју српским народом...имамо ми довољно непријатеља ван насег корпуса...не мозете убиједити постеног гласаца СДС-а, који за ту странку гласа од 1992. и борбе орузјем за опстанак, да је СДС издајницка странка. Надјите неки модус фер и постене политицке борбе! Маните се прица о издајницима и униставању насе љубави Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др Дабиц

23.11.2015 18:57

То брате моје демократско право је да гласам за кога ХОЦУ а зна се из које је партије највисе бораца,А из које ратних профитера и сверцера РОНХИЛА ЗА ПРОМЈЕНЕ ЗНА СЕ СДС.

Name

Дејан

23.11.2015 21:42

Бијељина, о цему ти? Или боље питање на цему си ти? Кримоси и једни и други...

Name

Књаз Милос

23.11.2015 18:01

Мајко моја које глупости.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коз.Дубица

23.11.2015 18:01

Ма одма га скинути сто прије то боље да знате народе драги. Каки лопови одају Козарском Дубицом нисте ни свјесни Бањац,Суман,Рељиц... има их пун к...ц опљацкасе све зиво тотални мрак у Коз.Дубици исто као црвене беретке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре дубица

23.11.2015 18:27

А ста би, дао им Додик одрјесене руке.

Name

Ђорђе С.

23.11.2015 18:33

Зашто поистовјећујеш те лопове са црвеним береткама? Срам те било.

Name

борац

23.11.2015 18:02

Која јефтина писања и измисљања спутњика има ли будала да могу у ово повјеровати??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

23.11.2015 18:24

Ма овог треба хитно у апс

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

23.11.2015 18:24

Сам себе руси са силним корупцијсим аферама. Доста је се баја накрао. Има јос гладних уста медју политицарима.Сјаси мурта да узјаси курта.Јадни смо ми.

ОДГОВОРИТЕ
Name

преваранти и лажови

23.11.2015 18:35

Нека Савез за Промјене шути и пусти да нас скроз овдеде у пропаст и провалију и још да нас задужи за пар милијарди поред ови пет ипо што већ дугујемо. Коме ја дадо од себе и своје породице гласове ј..о ја све своје док су сви у реду за гласање говорили да су сви иста г...а и да ова РС нема правог вође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирољуб

23.11.2015 18:54

Народи се зблизавају а ми хоцемо да се одвајамо. Ја немогу замислити границни пријелаз на Мајевици и царину. Па то би био крај привреде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

23.11.2015 19:56

Мирољубе,Мирољубе!!!

Name

перо

23.11.2015 18:54

Сви његови га подржавају у свему и свачему да што прије падне јер га ни они више не могу да прате јер је заглавио дубоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

23.11.2015 19:29

Зивио предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

23.11.2015 19:31

На срецу РС народ бира свог преседника и власт и иза избора народа стоји сила Русија која неће дозволити насилну промјену воље народа иначе би се то већ десило уз помоћ запада. Тешко народу коме запад власт бира Сирија,Ирак,Либија,Авганистан,Украјина итд итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сара

23.11.2015 19:35

Додик је краљ,цак му ни Срби не могу ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КВ радник

23.11.2015 19:37

Посто највисе нестају радна мјеста кв радника гдје су плате најнизе а повецава нам се будзетска администрација гдје су плате доста веце оцекивати је скок просјецне плате којом се владајуци стално хвале.Укратко рецено ,сто висе незапослених то веца просјецна плата.Лоповлук владајуцих па сад промовису као завјеру опозиција спрема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блука

23.11.2015 19:54

Не треба заборавити цињеницу да је Баја 10 година имао логистицку подрску Амера да додје на власт, сто је конацно постигнуто уз помоц високог представника и десетковања СДС-а. И данас РС плаца Бајине савјетнике у Васингтону који наводно лобирају за интетрсе РС. Они лобирају за интересе Баје и нису ниста друго него његове оци и уси цији је задатак да га информису да на вријеме ухвати маглу. Науцио Баја из Сенадеровог искуства да се Амера за све пита (а на локалној телевизији к'о фол прица против оних који су га поставили и задузили). Такви као он, који само гледају да се напљацкају, су идеалне марионете страних центара моци (мада је истих било и медју цлановима данасње опозиције, који су наградјени за своје заслуге, материјално и морално). Једини прави цовјек за предсједника РС који је постен и патриота ја био Никола Попласен, а Амери су га одмах смакли, да би гурали овог лазног месију, који нас све зави у црно. Због таквих и слицних њему политицара је угрозен и економски и биолоски опстанак срба на овом подруцју сто и јесте крајњи циљ Запада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калин град

23.11.2015 19:54

Не знам зашто се Додик не бори снагом аргумената, зашто не објави документацију везано за афере које му се приписују и ако је све регуларно, свима ће зачепити уста. Осим тога може да тражи одштету за претрпљену душевну бол. Оваква врста одбране је дегутантна. Ми, грађани, врло добро препознамо, боље је рећи осјећамо, оне који руше РС а то сигурно нису ни Босић, ни Иванић, ни Чавић. Познато ми зв учи начин писања текста- већ читано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

23.11.2015 21:18

Одштету за "душевну бол"??? Њега једино заболи КУР.Ц за народ, а изгледа и за Младенове доказе... Толико су се укоријенили, бојим се да је једини лијек Револуција. Кад народ полуди и некоме врат сломи, свиаки нови би послије тога добро размислио шта ради. Погледај Румунију послије Чаушеског, Србију послије Милошевића. Кад си чуо њихове политичаре да јавно пријете опозицији, и да пола државе зову издајницима??? Ради гуза, тешко је заборавити чикицу са багером.

Name

Те

23.11.2015 23:19

Сви они је русе

Name

Владо Бања Лука

23.11.2015 21:01

Спутњик ми је био један од омиљених сајтова... Био до данас. Очигледно је да овакав текст о Додику и његовом квази-русофилству и наводној угрожености нису написали руски новинари из некадашњег Итар Тасс-а. Ово није написано у Москви. Очигледно да је овакву небулозу написала нека јајара од новинара из Београда (запослена у Спутњику) којег су Додик и његови потплатили са шаком кикирикија. Јадно, на шта се данашње новинарство спустило... П.С. кад је већ писао о "страним центрима моћи" могао је написати нешто о Николи Шпирићу и његовим тврдњама да се у Тузли као крију неки ликови задужени за државни удар у РС. Сјетимо се само оног прошлогодишњег махања са оним легитимацијама... Ало, Спутњиковци, шта би са тим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

23.11.2015 21:29

ВОДИ ОН ПОЛИТИКУ У СВОМ ЛИЧНОМ ИНТЕРЕСУ. ДА ЈЕ СУПРОТНО НЕ БИ БИЛО ТОЛИКО АФЕРА И ПРОПАСТИ РС. ОН ЈЕ УНИШТИО РС. КАКО ГА НИЈЕ СРАМОТА БОГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мици

23.11.2015 21:36

Миле је цар бн плаценици

ОДГОВОРИТЕ
Name

мици

23.11.2015 21:37

Миле је цар

ОДГОВОРИТЕ
Name

рибизла

23.11.2015 23:21

који је у гов_ни_ма до грла. Ваљда је непливач.

Name

Ре

23.11.2015 23:34

Поведига мало кучи, да ти прошири кућну листу. Криминалац је то највећи на Бакану.

Name

Привидјање

23.11.2015 22:14

Ко це тебе русити несретни додо тебе су они створили и довели на власт и јос те одрзавају болан небио. Иди гатарама мозда ти помогну у бунцању и измисљању несрецо једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Купујмо домаће

23.11.2015 22:25

Шта се све неће причати и писати само да се не говори о лоповлуку и економској пропасти Републике СрБске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

23.11.2015 22:34

Мозе му се списао се са владикама и патријархом а све је интерес сјетите се да је пред изборе звао патрујарха да ко бива освјеста бисту дв. Стевана у бл. Па нисмо ми бас сви будале само се наса не пика...срамота од црквених великодостојника

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

24.11.2015 03:18

О баји пису Руски банкари а не политицари.Али за насе овце довољно да вјерују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин

24.11.2015 05:50

Додика не треба било ко да руси. Он се сам урусава. Код постених људи који размисљају својом главом изгубио је повјерење вец одавно.какав је то предједник који стити криминалце,који само стити људе блиске СНДД-у, даје им финансијску подрску запосљава,итд.окупио је око себе сву мафију која само отима насе паре. Па зар треба неко да додје да га сруси. Он је сам себе урусио да му је крај близу. Први који це му окренути ледја су они којима је и омогуцио крадју милиона, они које је фамилијарно поставио на високе функције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ромс

24.11.2015 07:01

Бити пристрасан према партијским колегама и кумовима а градјанима ускрацивати основна људска права права на достојан зивот мислим да је лицемјерно.Не постоје никакве стране силе вец опсте незадовољдтво градјана у цитавој РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

24.11.2015 07:04

Ако тразис спаса преко цркве патријарха и сумњиви владика а не код народа требао би се упитати ко си ти уопосте и ста престављас негирас борце велицас РС коју су они створили размисли ако си способан да размисљас предај се свом народу и врати се нормалном зивоту да неби Додик презиме било спомињано 100 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

24.11.2015 08:09

Само да не завршим као Чаушеску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре хумор

24.11.2015 08:23

Што није од првог дана кренуо да води политику у интересу грађана РС када није имао ни бобе у џепу, него сада када је најбогатији тајкун на Балкану са својом хоботницом, а народ му пропао у патњи и бризи како да преживи овај режим који ништа грађанима не пружа само отима од истих у муљажи да што дуже остане на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бозанствено

24.11.2015 08:46

Браво Михаило Микицу,писите,свака цаст.Тако сте лијепо написали текст.Хвала драгом Богу сто постоје људи са таквим размисљањем.Нека Вас Бог цува!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

24.11.2015 09:48

Је ли се ти зајебаваш, или си озбиљан??? Има ли се каквих календара купити код тебе, видим да не знаш наћи годину и датум на интернету? Људи лете на МЈЕСЕЦ као туристи, ти и Микајло још на Косову пољу битку бијете! Који сте ви мозгови бог те... И људи се чуде како Рудоња купује гласове.

Name

ХАОС РС

24.11.2015 09:32

ДОДИК И ЊЕГОВИ ДОДИКОВЦИ ИЗ СНСД,ВЛАДА,ОПСТИНЕ,БОЛНИЦЕ,ФАКУЛТЕТИ,СУДОВИ,БАНКЕ,ЈАВНА ПРЕДУЗЕЦА,ЊИХОВЕ ФИРМЕ ИТД СВЕ ОКОРЈЕЛИ ЛОПОВИ,ГРАБЕ СЕБИ КАО ДА ЦЕ СУТРА СМАК СВИЈЕТА.НАРОД ДРХТИ ОД СРАХА КАКО ДА ПРЕЗИВИ ДАН ЗА ДАНОМ.НАРОД УМИРЕ ОД ЈАДА И БИЈЕДЕ.ЛОПОВИ СЕ УДРУЗИЛИ НА ЦЕЛУ СА ДОДИКОМ ДА УНИСТЕ СВЕ. НАРОД ЦЕ ИМ ПРЕСУДИТИ.НИКО НЕЦЕ ИЗ ВАНА ЊЕГА СРУСИТИ СЕМ НАРОД.АЛИ НАРОД НЕМА ПОВЈЕРЕЊА НИ У ДРУГЕ СТРАНКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драго

24.11.2015 10:17

Сацекајте изборе и онда легално узмите власт,ако мозете. Ви вец од 12 октобра 2014 русите власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

24.11.2015 10:20

Хаха зивео Милорад Додик народ га изабрао и опет це

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

24.11.2015 12:41

Чињеница је да и у власт ушао дио оних који су председника нападали да је крив за криминал и корупцију. Сваки нормалан грађанин зна да се улажу велика средства у изборну кампању. Нико не зна шта ко нуди у тим кампањама. Доказано је да наши политичари и без кампање не говоре оно што мисле а и што мисле не мисле озбиљно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Румоња

24.11.2015 14:46

Од њега су кривљи странци који су га довели на власт транспортерима и пустили да нас унисти. Сигуран сам да су од првог дана знали да је за Србе у Републици Српској овај (не)цовјек погубнији од нато авијације. Са лазима не престаје, опозиција му тобозе спрема папицу он зртва као и обицно, онда неки дан прица како Банка Српске није у проблему, а овамо иде да је срука и сакрије лоповлук иако је сансе било да се несто уради само да се одустало од лоповлука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да се зна..

24.11.2015 21:36

Најгори су они што га бирају. И заслужили су све ово кад су тако глупи и тупи, глупави и тупави, заостали и недорасли у сваком погледу.

Name

Хомо сапиенс

24.11.2015 19:12

Као разуман цовјек, демобилисани борац и интелектуалац мислим да Додика и његову друзину треба сто прије развластити како би се спасила Република Српска и њен народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре деки

25.11.2015 08:53

СМЈЕСАН ЈЕ ТВОЈ КОМЕНТАР 11 ГОДИНА ГОВОРИТЕ ДА ДОДИК КРАДЕ А ИМА ПРЕКО 50 ПОСТО ПОДРСКЕ НАРОДА КОЈИ НЕ ПАДА НА ПРИЦЕ О ЗЛАТУ,ВИЛИ У БЕОГРАДУ -И СА СВОЈИМ ЛУПЕТАЊЕМ О КРИМИНАЛУ САМО ДОДИКУ ДАЈЕТЕ ВЈЕТАР У ЛЕДЈА ГОДИНА ПРОДЈЕ А ВИ САМО ПРИЦАТЕ:

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демос

25.11.2015 09:46

Поводом изреке-питања “Казе ли се правилно незапослен или цлан ниједне странке?”: Конацан број гласова дотицног није тек тако једноставан проценат и мозда не тек тако само врло мало преко 50%. Сигурно је да један дио симпатизера за њега гласа сто је и логицно. Други дио оцекује, нада се од њега или с њим у будуцности несто добити/постици (као рецимо сви или дио претходно наведених), па зато гласа. Треци дио, врло једноставно рецено, има обавезу по ткз. слузбеној дузности цлана странке да гласа за њега. Посто је то обицно заједно испод 50%, препустам цитаоцима на вољу закљуцити како се долази до преосталог, пресудног дијела гласова. Када се то и мало сире сагледа, онда опет реално гледајуци, нисмо ми као центар свијета и неки изузетак у томе. Ста висе, има и горих у играма преко границе (достојанства). Конкретнији примјер за најсире сагледавање. Рецимо у турско доба био је обицај да сваки сљедеци владар буде сто гори у утврдјивању намета раји, да би сто боље/дузе био запамцен. Тако падне једном од њих на памет да раји забрани улазити на врата него кроз прозор. Раја испрепадана, псује, ронда итд. али улази кроз прозор, продју године, то постане нормална ствар, понекад помињуци се стара добра времена када се улазило на врата. Додје сљедеци владар па смисли да се висе не смије улазити кроз прозор него кроз оџак. Раја, испрепадана, псује, ронда итд. али улази кроз оџак. Продју године, то постане нормална ствар, понекад помињуци се стара добра времена када се улазило ……… кроз прозор.

Name

Прогледајмо

25.11.2015 08:55

Народе ста ти је засто сутис? Док пропалице краду и богате се..запосљавају своје неписмене и необразоване цланове породице Ви немате за достојан голи зивот..постен нико не надје посао у овој нам републици..сви пред правду и процесљати ове сто сједе по дрзавним пословима са купљеним дипломама .растеретити будзете од таквих да пензионери и стандард добију нормалу..напријед нови постене снаге..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

25.11.2015 09:31

Ако постоји једна надлезност коју би требало пренијети на ниво БиХ, то је Агенција за банкарство РС. Ово сто ови људи раде под политицким патронатом баје и бајиних је највеци криминал, не само у БиХ него и на просторима еx yу.Еквивалент оваквог лоповлука нпр у Америци би био да неко украде 300 милијарди долара. По глави становника гледано Република Српска је најпокраденија дрзава икада у историји цовјецанства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папа

25.11.2015 20:59

А госпе ти Миле тебе русе има десет година.Ка да си невидљиви руски миг.Па да хоце болан срусили би те.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

25.11.2015 23:04

Ста све неце смислити да остане дозивотни предсједник јадник биједник узас колико не воли свој народ и колико нас потцјењује јел стварно мисли да смо толико глупи смрад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бола цуриц додик је. Зло

26.08.2016 00:47

Додик треба сто приме збрисат са земље он неслици на политицари када даје коментари само Хонда у мјесту