Ова игрица уништава животе

Ако не знате шта је "1010!", она престаните да читате овај текст. Ова апликација за мобилне телефоне производ је компаније "Грам Гамес" и толико је заразна да ће вам уништити живот.

Информационе технологије 11.11.2015 | 14:00
Ова игрица уништава животе

- Уништила сам људима животе убедивши их да почну да играју ову игрицу. Извињавам се због тога. Важност премашивања рекорда вашег пријатеља у "1010!" је необјашњива; то је зачарани круг нездравог такмичења. Најважнији циљ у животу постало ми је да надмашим рекорд свог пријатеља - каже Џилијан Лајл, која признаје да је опседнута игрицом.

Она сада подешава аларм 15 минута раније како би стигла да одигра понеку партију више,а многима је због ове игре потпуно поремећен сан.

Ову игру креирала је 2014. компанија "Грам Гамес" из Турске, а она ју је спасла од очекиване пропасти када је постала хит у Азији. Сада игра постаје популарна широм света.

Игра "1010!" је нека верзија Тетриса, али је заразнија чак и од игрице "Цандy Црасх".

У овој игри треба да смештате различито обликоване блокове на белу површину. Они су различитих боја, али боје нису битне за игру - битно је само да се поређају у пуну вертикалу или хоризонталну линију. Тако добијате више места за нове блокове који наилазе.

Игра делује као да је лакша од Тетриса, јер је играте темпом који сами одредите, али ако уз темпо који сами одредите погрешите, не можете да кривите игрицу.

Игра нема неког смисла осим да се надмаши претходни рекорд. А за надмашивање рекорда других људи (неки имају и резултат од 150.000) постоје многи трикови. Ово су неки од њих:

1) Фокусирајте се на креирање линија, и вертикалних и хоринзонталних у исто време
2) Пре него што направите потез, размислите о све три могуће опције. Не стављајте делове непромишљено, чак ни кад имате доста простора.
3) Кадгод можете, уклоните линију.
4) Крените из ћошкова.
5) 2x2 блокови су вам најкориснији.
6) Увек оставите простора за велики 3x3 квадрат.
7) Један квадрат се ретко појављује.
8) Користите Л-облике за ћошкове кадгод можете

Ако се одлучите да играте игрицу, срећно!

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар