Северина стално наступа да би платила свадбу

Грађанско венчање српско-хрватског пара се приближава, а како све то треба платити, млада не престаје да наступа, док се њен супруг башкари у Београду у породичном дому.

Забава 12.10.2015 | 08:43
Северина стално наступа да би платила свадбу

Велика прослава поводом склапања грађанског брака Северине и Игора Којића заказана је за 22. новембар у хотелу „Краун плаза“.

Већ увелико се спекулише и о броју гостију, али и о ђаконијама које ће се наћи на менију тог дана, само, једно је сигурно - то весеље ће да кошта, и то 52.000 евра, о чему је „Блиц“ већ писао.

Познато је да млади Којић не привређује, бар не као његова супруга, па за свадбу мора да заради Северина.

- Иако је Драган Којић Кеба изјављивао да ће све финансирати, од тог посла неће бити ништа. Свадбу ће платити Северина. Зато је сада интензивирала наступе, па осим региона, ускоро ће скокнути и до Немачке на неколико везаних концерата. А сви знају да се тамо узимају дебеле паре - прича добро обавештени извор.

За то време, певачицин супруг борави у Београду. Он је у породичној кући на Бежанијској коси. Упутили смо се тамо како бисмо сазнали чиме се Игор занима док му жена ради.

Капија закључана, око куће пусто. Ипак, комшије су биле вољне да размене са нама неколико речи.

- Снајку нисмо видели дуго, а Игор је ту ових дана. Кеба је на турнеји, а Игор је са мајком Ољом - рекли су нам и додали да једва чекају да се фама око новопеченог пара стиша.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

естрадна посла

12.10.2015 06:53

Нашли су се. Севе добро кува и добро грије па ће Игору с њом бити добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

12.10.2015 07:06

Наравно да наступа,неце писати пројекте. :)

ОДГОВОРИТЕ