Коларов скочио на Вучића: А, што тако?!

У опуштеном и неформалном разговору у ФСС, премијер Вучић рекао је да му је било жао кад је Митровић погодио пречку на "Етихаду", што се није допало заменику капитена.

Фудбал 10.10.2015 | 08:00
Коларов скочио на Вучића: А, што тако?!

"А, што тако?"

Заменик капитена репрезентације Србије Александар Коларов "скочио" је на премијера Александра Вучића током занимљиве, опуштене и шаљиве расправе у "Кући фудбала".

У позитивном расположењу после победе у Албанији од 0:2, и то головима у 90. и 93. минуту, "орлови" су ћаскали с премијером, а у једном тренутку говорећи о томе колико прати игре наших играча и колико му је драго када играју добро и за клубове, Вучић је рекао да му је било криво када је нашем нападачу и центарфору Њукасла, Александру Митровићу, после гола за вођство, поништен погодак на "Етихаду".

"А, што тако?", побунио се играч Манчестер ситија Александар Коларов, који је на тој утакмици био на другој страни терена и на крају се радовао победи од 6:1.

Кад су сви праснули у смех, Вучић се исправио...

"Па били сте сурови, дали сте им шест голова, могли сте да станете на три", а потом је испричао анегдоту из Манчестера, где је својевремено на позив власника Ситија био гост на градском дербију са Јунајтедом.

"Мислим да је било 4:1 за Сити", рекао је Вучић, а Коларов прокоментарисао:

"Ма, нерешено..."

"Да, да... Нерешено", насмејао се Вучић и рекао:

"Долазим тамо, никад нисам био у Манчестеру, шетам се градом, кад оно налетим на Коларова, право из кафане. Одемо на утакмицу, после тога поново до града, кад ја опет налетим на Коларова, излази право из кафане", "пецнуо" је премијер стрелца водећег гола за Србију у Албанији, док су се остали, али и популарни "Алекс" смешкали.

Том приликом, Вучић се обратио и играчу Партизана Дарку Брашанцу и рекао му да свима у клубу пренесе поруке подршке пред мечеве са Атлетик Билбаом.

"Јако је важно да победите Билбао, за целу земљу и наш фудбал. Тако ћете зарадити новац, а тај новац ће доћи код нас у државу. И не само то, јако је важно да се сви у Европи навикну на наше клубове у европским такмичењима, а не да нам ова наша 'бетон лига' буде најважнија. Што је тако? За то је пре свега одговоран Толе Караџић, али морам да признам да је лига ове године занимљивија него раније и похвале за то", рекао је Вучић и потом додао:

"Желим Партизану да оствари још победа у Европи", на шта се надовезао бивши ас црно-белих и актуелни потпредседник ФСС Саво Милошевић:

"Па, да после немају снаге за Суперлигу", рекао је и насмејао све у сали, рачунајући и Вучића, алудирајући на то да је премијер звездаш и да му сигурно није криво што Црвена звезда има 12 бодова предности.

"Знам Саво да си ти 'гробар', знаш и ти да сам ја звездаш, али сложићемо се да је важно да нам клубови побеђују у Европи", рекао је Вучић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

тихо

10.10.2015 22:15

Засто на ледјима писе Сербиа,па ни свабе не носе Германy него Деутцхланд...мени то смета!?

ОДГОВОРИТЕ