Младен Иванић данас у посјети Бугарској

Српски члан Предсједништва Босне и Херцеговине Младен Иванић боравиће данас у Софији.

Босна и Херцеговина 09.10.2015 | 07:40
Младен Иванић данас у посјети Бугарској

Иванић ће на позив Фондације Друштва заједничких вриједности и Низами Гањави Интернатионал Центра присуствовати састанку на високом нивоу о теми "Нове визије солидарности, партнерства и сусједства за Европу".

Он ће, заједно с бројним европским лидерима, разговарати о темељним вриједностима у контексту миграција и избјегличке кризе.

Највише пажње на састанку биће посвећено сарадњи европских земаља у вријеме криза и у том контексту, заједничким напорима у рјешавању проблема миграција и избјеглица. Биће ријечи и о већем отварању Европе у вријеме избјегличке кризе, у хумане сврхе, без угрожавања безбједности и економског благостања.

Српски члан Предсједништва БиХ ће се током посјете Софији састати с предсједником Бугарске Росеном Плевнелиевим и предсједником Македоније Гјоргем Ивановим, најављено је из Предсједништва БиХ.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Дел Боy

09.10.2015 07:52

Опет скупо шупљирање за наше паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

09.10.2015 10:10

Баја це да еxплодира па гдје је он у свему томе једина посјета је Београду посјета избјеглицама зна он ста то знаци био је он за вријеме рата и у Београду и као избјеглицса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

09.10.2015 10:38

Борац, и ја сам се борио. Чак ме је мало и 'закачило'. Ако смо се борило РС, онда би требало да нам буде драго да председник, ма ко то био, буде радо виђен широм света. Немој да се заносиш тиме да Додик није радо виђен због њега. У неким земљама нећи бити радо виђен ни један председник РС, ма ко то био. И, немој тако са омаловажавањем о Београду. Није ваљда, брате борац, да ти је Сарајево прече?

Name

бијељина

09.10.2015 11:22

Ре_драган ти и онај сто зиви у Сарајеву а Истанбул му преци или онај сто зиви у Мостару а Загреб му преци и близи сте сви исти. Немас ста да једес али битно је да је у Београду фино. Питај оне из Београда да ли се брину о нама??

Name

абц

09.10.2015 11:36

Драгане, као Босица да описујес.

Name

Серафим

09.10.2015 11:47

Све сто је солидарно и хумано је мафијаско јеврејска -англосаксонска завера иза које се криминалци и владари света крију . Свбе сто је било у јудеославији хуманитарно било је пљацкаско и криминално то јесте комунистицко а сада у рукама демоно-кратије превод дјавољске владавине.

ОДГОВОРИТЕ