Никол Кидман није била позвана на вјенчање своје кћерке

Славна глумица је тек из таблоида сазнала да се њена усвојена ћерка Изабела удала.

Занимљивости 07.10.2015 | 13:30
Никол Кидман није била позвана на вјенчање своје кћерке

Када су медији објавили да се њена усвојена ћерка Изабела (22) удала за свог дечка Макса Паркера, Никол Кидман је била шокирана, јер, нити је била позвана на венчање, нити је знала да се Изабела уопште удаје!

Према наводима таблоида, Изабела и Макс су се венчали на сајентолошкој церемонији која је одржана у хотелу “Дорчестер” у Лондону, а свадби је присуствовало само неколико њихових најближих пријатеља. Иако ни Паркерови родитељи нису били позвани, изузетак је, наравно направљен када је Том Круз у питању, и поносни тата, који је и платио све трошкове, је био међу званицама.

Да све буде још горе по Никол, она је у септембру, када се Изабела венчавала, била у главном граду Велике Британије, свега неколико километара од места где је одржана церемонија.

Није никакава тајна да је Никол, која се 2001. развела од Круза, на црној листи сајентолошке цркве, па не чуди што је и овога пута “случајно” прескочена.

Да подсетимо, Никол и Том су Изабелу и две године млађег Конора усвојили 1992. и 1995, а Круз и његова деца су посвећени сајентолози.

Извор: Даилy маил

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Смјесно

07.10.2015 20:28

Каква црна Сајентолоска црква,блази назив за Сектасе

ОДГОВОРИТЕ